| emty1 a întrebat:

Am o mare problema. Sunt cu iubita mea de 9 luni. In acestea 9 luni am avut si certuri, eu fiind la inceput, nu prea stiam ce atitudine etc. Precizez ca eu am 19 si ea 18 ani. Dar in ultima prioada eu am devenit mai stresat din cauza bacului si voiam mai multa afectiune din partea ei. Dar ieri mi-a spus ca vrea sa se desparta de mine, ca uneori o ating... pe maini, pe picioare si ca de fapt ea nu este de acord. Se duce acasa, ii spune si matusii sale( cu care sta ea de mica) Eu o sun pe ea, imi raspunde matusa ei, imi spune dc o trag de chilori etc. a iesit naspa. Ea i-a spus tot matusii sale. chiar si de cate ori ne sarutam. Aseara ma suna si imi spune dc sunt trist... (in fine, eu nu mai puteam, eram terminat! si acum nu mai pot. nu am putut dormi toata noaptea) si ca ar mai fi cu mine daca nu mai pun mana pe ea, nu mai sunt trist, nu mai plang etc. Eu pot spune ca am iubit-o enorm, i-am cumparat si smartphone, din banii mei stransi zi de zi.(in conditiile in care tata nu mai are servici, in care mereu se cearta de la bani si uneori nu sunt bani de mancare). Am facut tot posibilul sa ii iau telefon la 15mil muncind pentru banii aia si ea nu a apreciat asta! Acum o saptamana imi dadea de inteles ca vrea ceva simbolic, inel. dar sincer nu aveam banicrying debia aveam bani sa ies cu ea. sa cumpar o inghetata. I-am explicat asta, dar nu cred ca a inteles. Mereu ii scriu poezii, si ea imi spune "ce vreau eu poezii, cu ce ma incalzezc ele pe mine? Ce-s cu vrajeliile astea?" O iubesc enorm, vreau sa fie a mea, doar ca acum trec printr-un moment naspa cu fam mea si cu mine, cu bacul. Ea nu provine dintr-o familie bogata, nu are mama nu are tata. Tatal ei a murit anul trecut, eu am ajutat-o sa treaca peste. I-am fost alaturi. O iubesc enorm, mereu am pus suflet in ceea ce am zis si am facut. Azi am vorbit cu ea si m-a intrebat dc sunt trist, ca eu nu sunt sanatos. Am auzit-o prin telefon si pe matusa ei, care spunea "trebuie dus la socola" Eu innebunesc?! Faptul ca ea imi face asa, si ca nimic nu e bine, oricum m-as comporta? Va rog, ajutati-ma cu un sfat, ce sa fac? Mai este o sapta pana la baccrying nu mai pot!crying ( imi pare rau daca nu am fost asa coerent in ceea ce am spus, sper sa intelegeti) Va multumesc mult!

16 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Din ce spui tu clar nu te iubește, de fapt la concluzia asta am ajuns.E drăguț din partea ta că-i scrii poezii dar ea nu știe să aprecieze romantismul tău.
Multe fete se plâng că nu mai există băieți romantici, doar că pentru ele tot e vrăjeală.

Poate ai nevoie de o pauză, lasă lucrurile să vină de la sine. Uneori timpul vindecă tot, lasă-l să te vindece și pe tine.

Succes la bac.

| emty1 explică (pentru Dariusuu):

Multe se plang ca nu sunt baieti romantici, dar cand ii au, dau cu piciorul in ei.

| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns (pentru emty1):

Pari un tip ok si te asigur ca examenele de bacalaureat ar trebui sa fie prioritatea ta in acest moment. Pana la urma mereu ajungem sa ne indragostim/sa ne placa persoanele gresite, iar cand in sfarsit ne dam seama cine ne placea cu adevarat s-ar putea sa fie prea tarziu. Fata asta, prietena ta, nu cred ca a apreciat nimic la tine. Romantismul si comportamentul unui baiat fata de o fata sunt niste calitati esentiale. Tu ai sacrificat multe pentru ea si te intreb: ti se pare ca ea a inteles asta? Simti ca ea chiar te apreciaza? Simti ca te iubeste sincer? Raspunde-ti la aceste intrebari si apoi vei descoperi singur ce ar trebui sa faci mai departe. Bafta la BAC, dar continua sa fii romantic si sa scrii poezii fetei care merita asta! Ea te va placea si mai mult pentru aceste calitati. Succes la examene!

| emty1 explică (pentru ruxandraaaaioanaaaa24):

Nu cred ca a inteles, crede ca vreau doar sa o ***. Nu stiu daca ma iubeste sincer, de multe ori ma respinge( referitor la sarut). Ea e o fire mai impulsiva, dar eu sunt echilibrat, calm. Am lasat si orgoliu pentru ea, am plans in fata ei pentru ca nu mai rezistam. Eu am iubit-o enorm si mi-as fi dat si viata pentru ea. In schimb ea rade acum, cand ne-am despartit, pur si simplu radea la telefon.

| ywar a răspuns:

Mai baiatule! daca aia ar fi prietena mea de mult isi pierdea... ce-si pierdea! tu te-ai dat peste cap, i-ai luat smartphone acum vrea si inel sau cate si mai cate si iti mai pregateste una: Iti *** tie BAC-ul. Doamne cum poti iubi [nu e iubire asta] o astfel de persoana! Tu intelegi ca daca ea provine dintr-o familie saraca va face tot posibilul sa isi gaseasca unu' cu malai? Trebuie sa iti desenam? Ce dracu?
Eu am 30+ de ani si nu am facut vreodata ce ai facut tu!
Invata pentru BAC ca nu cred ca vrei sa te vezi pe listele de picati! Las-o dracu de dragoste si pune-te pe invatat ca iti ratezi cariera - din cauza uneia, uneia oarecare!
Bine!? Iarta-ma ca sunt atat de dur dar trebuie sa ai grija de tine nu de ea! Nu o iubesti dupa cate ti-a facut, sunt hormonii dragul meu! Offfffffff

| emty1 explică (pentru ywar):

Ea mi-a spus ca vrea sa o luam de la capat, dar fara sa pun mana pe ea, fara sa mai fiu asa bun cu ea la cum a zis.

| ywar a răspuns (pentru emty1):

Sa te mai prosteasca putin, sa te mai stoarca putin de bani, sa te joace pe degete cum vrea ea. Mi-e sila de femeiuste din astea fatale care au impresia ca joaca pe degete baietii /barbatii! Nu pica in capcana ei si mai ales nu fa greseala sa te impaci cu ea! Ai putina demnitate si fa ce e important pentru tine! Ai BAC pe 1 iulie! ce vrei sa pici? si pe urma facultate canci? hai ca poti! da-o dracului ca e plin pamantul de femei! si o sa iti gasesti si tu o fata buna!

| emty1 explică (pentru ywar):

Imi este putin mila de ea... nu are pe nimeni. Matusa ei iti bate joc de ea, o pune la munci grele si matusa ei sta degeaba. II mai baga si prostii in cap.
Sper sa imi gasesc o fata mai buna... dar vad si eu in ea ceva bun. Nu mai am curajul... sincer. (am 1.90, brunet destul de bine facut) dar nu cred ca este cineva pentru mine. sunt prea naspa.

| ywar a răspuns (pentru emty1):

Nu te descuraja capitane! Tarmul e aproape! tu trebuie doar sa-l vezi! esti ok! si eu as fi vrut sa am 1.90 am doar 1.83 si am m-ai facut si handbal! O sa o gasesti sigur! Iarta-ma ca iti spun dar tu ai nevoie acum de cantitate, ai nevoie sa iti faci experienta erotica, sa flirtezi sa te bucuri de viata dar cu cap!
hai apuca-te de invatat! noi te sustinem! happy
Da-o dracu pe aia! uit-o! sunt atatea fete ca lumea pe pamantul asta - o sa apara fi foarte sigur de asta! Incredere in tine asta-i cuvantul cheie! Apoi daca iti spun si eu cate am patimit si nu dupa o legatura de 1 luna dupa 2, 3 5 ani etc. Hai ca nu vreau sa ma intristez! Pa Bafta!

| Exilee a răspuns:

COncentreza-te. Daca te face sa te simti mai bine, ia o punga de branza stricata si toarna-i-o pe fata. PAraseste-o! Esti in prag de bac, un examen pentru care vei depinde toata viata ta.

| Cristiann25 a răspuns:

Frate stii ce faci tu acum? Plangi dupa o mica parasuta care o sa devina una mare in curand.Acum i-ai luat telefon, peste 10 ani o s-o vezi cu bmw-ul la tv!

| emty1 explică (pentru Cristiann25):

Ea nu vrea sa para "parasuta" odata ce nu accepta gesturile erotice in viata ei. Eu sunt "un animal". M-a facut in tot felul si ca nu sunt in stare de nimic. dar am trecut peste pentru ca o iubeam si credeam ca am o vina ca e prea devreme dupa 9 luni sa o atingi de ex: pe sani. Dar nu stiu, sunt confuz, nu ma mai pot gandi la nimic. O face pe-a sefa, cat orgoliu si gelozie are... nu mai spun. A vrut sa ma lase pentru ca jumatate de clasa ei se uita la mine. Tu ce parere ai? Mersi mult de ajutor tie si celorlaltihappy

| AndyLavy a răspuns:

Daca ai putina demnitate o lasi naibii,. chiar daca o iubesti, o lasi pentru ca nu e de tine, pentru ca este o proasta care nu stie sa aprecieze ce are langa ea, nu te mai minti si amagi singur; iti vezi de scoala si apoi iti gasesti una calumea, care sa aprecieze lucrurile pe care le faci pentru ea.
daca te iubea in niciun caz nu facea asa ceva, o fi vreo materialista care face pe inocenta si asa mai departe.
Poate nici macar nu o atragi, dpdv fizic, eu nu zic ca esti urat sau mai stiu eu ce, pentru ca nu te-am vazut, insa daca te respinge, cu siguranta asta este motivul. NU exista "te iubesc dar nu ma atinge". Odata cu iubirea vine si dorinta de a avea persoana iubita alaturi, de a o tine in brate si asa mai departe.
Si in plus ai 19 ani, vrei sa mori virgin? ce dq..ca doar o viata avem...
Eu nu zic acum sa iti faci una cu care doar sa ai relatii sexuale, insa fiecare, mai ales la varsta asta avem nevoie si de afectiune fizica, sau cum i-o spune, in fine, ai inteles tu.
Parerea mea, este ca ar trebui sa iti gasesti una cu care sa ai o relatie normala din toate punctele de vede.
Ce rost are sa continui o relatie cu o persoana care nu te face fericit?

| Oviiyy a răspuns:

Omule asculta la mine am 31 de ani si am avut si eu astfel de momente. Pentru moment eu iti zic sa te concentrezi asupra bacului, sa lasi lucrurile asa cum sunt ele, sa nu te mai agiti sa le rezolvi tu cum vrei, poate nu este momentul. Ai facut multe sacrificii vad pentru ea si nu apreciaza acest lucru. Poate datorita faptului ca nu a avut parinti se poarta asa cu tine, ii lipseste latura emotiva si nu poate pune la suflet faptul ca o iubesti. Daca te iubea nu ii spunea matusei sale ca ai tras-o de chiloti, din contra sarea ea pe tine. Nu mai pierde timpul cu ea, mai devreme sau mai tarziu ii va parea rau de decizia pe care a luat-o acum. Tu incearca sa ai grija de tine sa faci sa iti fie bine ca si asa ai o situatie grea in familie, cauta o fata ca tine care sa te iubeasca pentru ceea ce esti si nu pentru smartphone. Bafta la bac.

| AddaRosee a răspuns:

Vezi-ti de BAC.Aia nu merita nimic.
Succes la BAC

| Robb_Robert_1991 a răspuns:

Ba, fata asta e pusa pe interes si nu pe tine, adica dupa 9 luni sa-ti scoata ochii ca ii atingi chiloteii asta-i o mare prostie. clar aici interesul e deasupra iubirii, o pauza mai mare este necesara in cazul asta, pari baiat simpatic iti poti gasi una care sa te respecte pentru cea ce esti, si mai mult pentru cine esti