Cand te il vezi tragel langa tine si sarutal si nu crec va mai zice nimic atunci numa sa ai tupeu sa faci asta bafta
Sincer? daca mie mi-ar zice asa ceva i-as da ignore direct. NU mai insista tu. Lasa-l sa plece, sa analizeze situatia. Poate o sa i se faca dor de tine. Crede-ma ca daca tu insisti mai mult o sa se indeparteze. Lasa-l pe el sa se intoarca la tine. Nu fi sclava lui si nu ii permite sa te jigneasca. Scoate-l din viata ta, fa-ti alte preocupari, eventual flirteaza cu tipi sau chiar bagate cu unu ca sa vada ca nu suferi dupa ei. Baietilor le plac fetele independente, nu disperate dupa ei. Si eu iubesc un tip foarte mult si lui nu ii pasa. I-am aplicat chestia cu indiferenta si sa speram ca o sa mearga acum. Dar oricum mi-am mai luat gandul de la el. Fa activitati care te relaxeaza, mergi la shopping, cunoaste tipi noi. Nu sta dupa fraieri draga mea. Te pup, succes
Din ce ai povestit, nu te iubeste. Chiar crezi ca poti fi intr-o relatie cu o fata, pe care s-o iubesti, iar dupa aceea( in caz de despartire )sa te faca in toate felurile? Mai bine lasa-l in pacea lui.Cu asa iubit, mai bine nu mai ai deloc! Nu-l mai lasa sa te jigneasca si sa-si bata joc de tine si sterge-l din mintea ta.Mai sunt baieti... nu este sfarsitul lumii.
PS: Nu merita iubirea ta.
George0197 întreabă: