Am intalnit multi baieti cu problema ta
Sti ce nu pricep eu? DE CE va e frica? Frate,sunteti baieti,voi ar trebui sa faceti primul pas,nu noi
Trebuie sa ai mai multa increrede in tine ca totul va fi ok
Iti dau o idee in legatura cu fata, de exemplu,daca va intalniti "din greseala" o poti intreba cat e ceasul sau pur si simplu bagate in seama si nu uita ZAMBESTE-I FRUMOS SI PARI INTERESAT DE CEEA CE ZICE EA (fetele apreciaza asta
Eu,tot asa,sunt (eram) o fire foarte timida, mai ales cu baietii Pana mi-a cazut cu tronc unu si de atunci nu a mai scapat de mine [saracu' de el Adica in sensul ca ma bagam in seama cu el, ba ca il vedeam pe strada, ba pe facebook si ma rog, dar a meritat
Si pana la urma ai 14 ani, nu e ca si cum ai avea 20 (vorba ta)
Trebuie sa fi in largul tau si sa gandesti pozitiv si o sa fie ok. Succes
Daca esti mai sportiv, alearga dimineata si seara prin parc sau zone unde se poate practica, sigur vei vedea o fata de varsta ta si avand aceeasi pasiune va puteti baga in seama, stiu ca ai zis ca ai stilul sport, nu ca faci sport, doar am banuit eu. Trebuie sa-ti impui tu sa nu mai fi timid, nu te temi ca vei ramane singur, te temi de refuz, nu stii cum vei actiona in cazul asta si te cam sperie, ai sa vezi ca dupa prima relatie lucrurile se vor schimba, zic sa incerci, nu ai nimic de pierdut. Cat despre pasiunile tale, orice pasiune ai avea, nu apuci sa vorbesti despre ea, vorbesc fetele si cand nu vorbesc, va sarutati. Glumesc, pana la urma te va asculta, nu va intelege, dar te va asculta, cauta alte lucruri pe care sa le aveti in comun. Nu fi mitocan si fa-o sa rada.
Nu-i mare lucru, cu 10 ani în urmă la vârsta ta era absolut normal să nu fi avut vreo prietenă.
anonim_4396 întreabă: