| SkorpYo a întrebat:

Am o mare problema...Sunt timid si nu pot vorbi cu fetele. Am 14 ani si nu am avut nici o prietena pana acum (stiu ca nu e mare lucru ca doar nu am 20 de ani). Dar am o mare frica..aceea ca o sa raman singur pentru totdeaunacrying nu stiu daca chiar se va intampla asa dar mie teama sad. Sunt timid si de aceea nu pot vorbi cu fetele..adica pun intrebari stupide (proaste rau intrebarile) ma inrosesc ma balbai.Va rog sa nu radeti de "problema" mea. Daca puteti v-as ruga sa ma ajutati cu un sfat despre cum pot sa vorbesc cu o fata de exemplu care o intalnesc intru anumit loc. o vad de mai multe ori, imi place dar nu pot sa ma bag in seama cu ea. Am si niste "pasiuni" mai ciudate zic eu care ar fi : mecanica auto (adica stau tot timpul la masina cu capota ridicatalaughing stiu ceva ceva ) alta pasiune ar fi ca eu nu pot sa port pantaloni ca blugii..eu sunt mai sport un pantalon scurt. un treining. MULTUMESC ANTICIPAT

Răspuns Câştigător
| gingergirl1 a răspuns:

Am intalnit multi baieti cu problema ta laughing
Sti ce nu pricep eu? DE CE va e frica? Frate,sunteti baieti,voi ar trebui sa faceti primul pas,nu noi tongue
Trebuie sa ai mai multa increrede in tine ca totul va fi okwinking
Iti dau o idee in legatura cu fata, de exemplu,daca va intalniti "din greseala" o poti intreba cat e ceasul sau pur si simplu bagate in seama si nu uita ZAMBESTE-I FRUMOS SI PARI INTERESAT DE CEEA CE ZICE EA (fetele apreciaza astawinking
Eu,tot asa,sunt (eram) o fire foarte timida, mai ales cu baietii laughing Pana mi-a cazut cu tronc unu si de atunci nu a mai scapat de mine laughing [saracu' de elhee hee Adica in sensul ca ma bagam in seama cu el, ba ca il vedeam pe strada, ba pe facebook si ma rog, dar a meritat happy
Si pana la urma ai 14 ani, nu e ca si cum ai avea 20 (vorba ta)
Trebuie sa fi in largul tau si sa gandesti pozitiv si o sa fie ok. Succes happy

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ai de invatat multe in viata si daca cauti mai rau iti faci

| Mussette a răspuns:

Bine zis: 14 ani.
Toate la timpul lor!

| Hakuouki a răspuns:

Daca esti mai sportiv, alearga dimineata si seara prin parc sau zone unde se poate practica, sigur vei vedea o fata de varsta ta si avand aceeasi pasiune va puteti baga in seama, stiu ca ai zis ca ai stilul sport, nu ca faci sport, doar am banuit eu. Trebuie sa-ti impui tu sa nu mai fi timid, nu te temi ca vei ramane singur, te temi de refuz, nu stii cum vei actiona in cazul asta si te cam sperie, ai sa vezi ca dupa prima relatie lucrurile se vor schimba, zic sa incerci, nu ai nimic de pierdut. Cat despre pasiunile tale, orice pasiune ai avea, nu apuci sa vorbesti despre ea, vorbesc fetele laughing si cand nu vorbesc, va sarutati. Glumesc, pana la urma te va asculta, nu va intelege, dar te va asculta, cauta alte lucruri pe care sa le aveti in comun. Nu fi mitocan si fa-o sa rada.

| SkorpYo explică (pentru Hakuouki):

Multumesc foarte mult pentru raspuns si da ai banuit bine.fac si sport si nu cred ca as fi mitocan..pentru ca la scoala in pauze ne strangem mai multi fete/baieti si mai spunem bancurile..treburi si ma descurc.fac atmosferalaughing

| Blamely a răspuns:

Nu-i mare lucru, cu 10 ani în urmă la vârsta ta era absolut normal să nu fi avut vreo prietenă.