Daca tipul face asa cu toate fetele simultan, atunci e un vanator si vrea sa vada cate fete ii pica in plasa, dar daca azi ii place de o fata si ii da mesaje, a doua zi nu ii mai place, iar a treia zi te place pe tine logic ca iti va da mesaje tie, dar asa face cu toate fetele, probabil cu continuarea "asa face cu toate fetele pe care le place". Isabel cel mai bine discuti cu tipul, poate fi la mijloc si gelozia prietenei care nu ar vrea sa fii cu el sau multe alte chestii, rezolvarea e intre tine si el, o discutie sincera ar putea rezolva problema.
Daca nu te-a sunat cu numar privat,suna-l inapoi si intreaba-l daca te place cu adevarat sau daca vrea doar sa te tachineze.Dar din moment ce ai spus ca asa se comporta cu toate fetele,iti da de inteles ca nu vrea o relatie serioasa si vrea doar sa-si bata joc de tine. Spune-i sa te lase in pace si sa nu-ti mai dea mesaje, iar daca tot nu inceteaza, fa-i si tu la fel pana cand, crede-ma ca va inceta!
Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu, funda?
Sunt mai multe variante 1:El poate e curvar si procedeaza la fel cu toate fetele pana le vrajeste
2oate chiar ii place de tine iar prietena ta e geloasa
3rietena ta il cunoaste si nu vrea sa te bagi in belele
Sper ca te-am ajutat
Funda?
DA,cred si eu ca este geloasa prietena mea deoarece am observat ca imi povesteste cam mult de tipul respectiv...
linarkfts întreabă: