| teutza_2626 a întrebat:

Am o mare problema un baiat s-a despatit de mine.Nu era de mirare el e balanta si eu taur din cate am inteles nuprea se inteleg bine zodiile nu? Vreau sa-mi spuneti ce pot face ca sa uit de el. Dati-mi multe activitati sau ce credeti ca ar fi potrivit.Va rog am nevoie de ajutor! MULTUMESC ANTICIPAT!

Răspuns Câştigător
| Carla99 a răspuns:

Hi :* Poi o sa fie greu sa il uiti daca il iubesti dar in cele din urma iti trecewinking Iesi in oras, citeste, scrie, vorbeste la telefon ore in sir dar nu despre respectivul si cel mai bine GASESTE ALTUL!big grin
Ai nevoie de prieteni in sitoatiile astea asa ca trebuie sa incepi ca comunici mult mai mult cu prietenele tale happy

Te pup :* Bafta

6 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

E asa importanta zodia aia? oh go on
cum am mai zis. daca aia de la tv szpun ca pestii sunt ambitziosi asta inseamna ca toti din zodia asta sunt asa? dupa parerea mea nu!
nu mai pune atata accentul pe zodii. conteaza cum e caracterul omului, nu zodia.
te poti plimba cu rolele, citi, iesi in oras cu amicii.
stai la pc, mai faci si treaba gen curatzenie etc.

| xXx_6498 a răspuns:

Astia care cred in zodi sunt doar niste prosti.Bafta

| tauretee a răspuns:

Si eu sunt Zodia Taurwinking vrei sa ne combinamhappy sunt sensibil afectoos intelegator uneori fitos si nu suport minciuna big grin

| teutza_2626 explică:

Imi pare rau nu ma intereseaza asa ceva deci te rog frumos termi-na cu tampeniile astea! Acum te-ai gasit cu asa ceva? Si la mine? Nu imi pare rau gaseste pe altcineva!

| ZonaZoster a răspuns:

Parerea mea e ca horoscopul e una din cele mai mari si evidente forme de manipulare in masa. Esti o fire slaba dovedita prin credinta ta in horoscop si prin propriile tale cuvinte 's-a despartit de mine', pai. fa box, poate te mai intaresti si tu laughing completeaza integrame sa iti relaxezi mintea etc, nu te cunosc nici pe tine nici pe 'baiatul' ala, dar nu cred ca i-ai facut mare lucru sa se desparta de tine, probabil asta a fost un pretext si daca e asa el e un nimic, deci n-ai pierdut nimic tongue 'succesuri' in baieti si fara 'horoscoape'

| stefanev a răspuns:

Acorda mai mult timp pasiunilor tale. Iesi mai des cu prietenii in oras. Incearca sa iti faci mai multi prieteni. Nimic nu este imposibil, timpul necesar de a trece peste tu ti-l stabilesti in functie de cat de motivata esti happy Eu iti urez succes si nu uita: intotdeauna exista unul mai bun sau suficient de bun si mai intelegator happy