NU sta cu el daca nu-l placi, si ai alte planuri. Poti sa -i spui simplu, ca ai prieten, sau nu vrei sa-ti faci prieten, sau iti place de altcineva. Eu asa fac cand nu vreau sa stau cu un baiat, ii spun ca nu vreau prieten acum, si daca mai insista si cere mai multe explicatii ii spun ca nu ma simt atrasa de el, si n-are niciun rost. Va intelege si apoi vezi cu baiatul celalalt bafta:*
Buna Ioana!
Nici tu nu prea stii ce vrei. Spui ca "ma distrez cu el la tel ca nu ne-am intalnit pentru ca nu am avut eu chef de el". Cred ca tu vrei mai mult sa te joci,ba iti place si este amuzant, te distrezi cu el, ba nu ai chef de el.
Cum te vezi in postura de iubita a lui? Cum te vezi in postura de amica a lui?
Ce vrei de la el?
Sfatul meu este ca nu conteaza frumusetea
poti sa te combini cu acel baiat frumos si el sa te faca sa suferi,sa te insele, sa te minta pe cand poate acel baiat care nu e asa frumos te poate face fericita, iti poate arata ca viata e roz.asa ca ce alegi baiatul frumos sau cel urat?
oricum acesta a fo doar un exemplu, nu te lua mereu dupa frumusete.bafta si sper ca te-am ajutat
Anonim 3007...idiot mai esti...nu rad de el pentru ca nu sunt genu ala de pers si chiar i-am zis in fata ca eu am alte planuri dar el nu intelege si vezi dr cum vb:@:@:@:@
Eu zic să nu-l mai amăgeşti aşa şi să-i spui în faţă că nu poţi să fii cu el că ai alt prieten. Dacă ţine într-adevăr la tine, ar cam trebui să înţeleagă şi să-şi caute altă fată care să-l placă.
Poi zii pur si simplu in fata ca ai alte planuri cu un baiat, sau ca ai prieten.
Eu zic ca ar trebui sa faci asta: http://www.youtube.com/watch?v=TFZUtzjPlKY
Pai daca te intelegi bine cu el trebuie sa o spui cat mai discret.ca poate... vrei sa fi o vreme singura ca te'ai saturat de baieti si chestii de genu si in acest timp tu iti poti face toate planurie cu acel baiat
Zii in fata care e problema si gata daca e intelegator intelege daca nu sa-l chis in freza
Salut! Ioana,daca tii catu-si de putin la baiatul care tot insista da-i o sansa... daca nu explica-i ca u ai pe altcineva, si nu mai insiste ca nu poti sa fii cu el, deorece tii la altcineva! Tu decizi.
Ba dar Anonim3007 zice bine nu te luat dupa limbajul care il foloseste ca zice bine u te gandejti doar la tine dar la cei din jur nu te gandejti cum i faci sa sufere u
Daca tine cu adevarat la tine va incerca sa fie mai intelegator dupa ce tu ii vei spune in fata ca nu vrei nimic de la el
Eu te-as sfatui sa fi cu baiatul care te suna mereu pentru ca frumusetea interioara conteaza.
Remusopen întreabă: