| MyNameIsANONyM a întrebat:

Buna TPU.am o mare problema. voi povesti pe scurt.la 15 mi-am inceput viata sexuala cu iubita am facut-o de multe ori insa niciodata nu am putut sa duc pina la capat pentru ca nu puteam ejacula. o faceam si 1, 2, 3 ore si tot nu puteam credeam ca e din cauza ei apoi acum facusem cu o alta fata cu mult mai buna si am facut-o vreo 10-15 minute apoi m-a rugat sa ma opresc. asa ca nu pot zice ca era sa ejaculez ori nu apoi ea am mai incercat insa tot dupa scurt timp m-a rugat sa ma opresc poate ca o durea pentru ca atunci a fost prima ei relatie sexuala.mentionez ca niciodata nu m-am protejat.ce credeti ca pot avea.va rog fara luare in deridere si fara batjocoriri

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Mergi de urgenta la un medic urolog sa-ti spuna care este problema de nu poti ejacula cand faci sex cu o fata.

| SkyPilot a răspuns:

Daca nu poti sa ejaculezi, trebuie sa mergi la un medic, ai o problema. Noi nu avem cum sa te ajutam.

| MyNameIsANONyM explică (pentru SkyPilot):

Cind masturbez pot ejacula da in urma unu act sexual nu

| SkyPilot a răspuns (pentru MyNameIsANONyM):

Daca ai abuzat de masturbare, se poate sa te fi obisnuit cu anumite ritmuri si cu o anumita presiune si nu iti maai plac fetele asa de mult. Ia o pauza pana te dezobisnuiesti un pic si iti mai creste libidoul.
Daca nu ai abuzat, mergi la medic.

| MyNameIsANONyM explică (pentru SkyPilot):

Da am facut un pic de abuz.ms mult

| BeckhamRZM a răspuns:

Medic frate, medic. Urgent, să nu dai în altele.