Spune`i prietenei tale.
Nu are rost sa pierzi o prietenie buna pentru un baiat cu care sfi sigura ca nu o a te mariti.
Spune`i si nu continua relatia pentru ca faci rau amandurora.
si tie si ei.
ai grija :*
Cred ca baiatul nu se poate hotari, cu cat mai multe cu atat mai bine pentru el.Ce prietena esti tu daca te pupi cu iubitul prietenei tale? Mai bine ii spui prietenei tale adevarul sau... daca iti place sa fi a 5 a roata la caruta, ...continua.
Eu te-as sfatui sa te mai gandesti la ce ai facut.ai putea strica prietenia ta cu aceea fata doar pentru un baiat...gandeste-te asa ca baieti mai sunt destui pe lumea asta si nu inseamna ca daca acum nu ai iubit mai incolo nu vei avea. spune-i prieteni tele ce ai facut si veti rezolva asta impreuna.dar ma mir ca l-ai lasat sa te sarute mai ales ca tu stiai ca el este deja impreuna cu cineva...
- Da cu câte fete vrea să fie respectivul? Şi cu sora ta, şi cu tine, şi cu prietena ta. Mai bine să îi zici prietenei tale. Nu merită un băiat, o prietenie distrusă.
Mersi tuturor.I-am spus prietenei mele si nu s-a suparat pentru ca se despartise de el cu 5 zile inainte dar au uitat sa-mi zica si mie.
beausingurlamasamea întreabă: