anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.am o maree problema cu un prieten si nu prea stiu ce sa faccryingde aceea am apelat la voi totul a inceput azi vara cand m-am indragostit de el si problema era ca el mi-a zis ca vrea sa fie cu mine dar eu am zis nu stiu si intr-un fel am zis nu dar eu voiam, in fine au trecut luni si nu am vb si cand ne intalneam ne salutam si atat, doar ca el mai mereu se uita la mine intr-un fel ciudat nu stiu dar placut, asa facea si asa face si acum, nu prea stiu ce sa fac si cum sa vb cu el este genu Smecherash dar este calumea in fine, problema e ca acum recent am auzit ca are iubita si dar el tot tacut e si ciudat cu mine iar prietenele mele imi spun ca felu in care se uita la mine nu o face cu altele si mai mereu ma saluta dar doar atat in rest se uita la mine dar imi zambeste atat si nu stiu ce sa fac si ce sa cred din moment ce are iubita nu stiu ce sa fac va roog Heellp! Imi place de el dar nu as vrea nici sa ma bag as vrea pur si simplu sa aflu daca ma place, Ce ar trebui sa fac?crying

Răspuns Câştigător
| S333byyy a răspuns:

Depinde in ce termen fol cuvantu,, reimprietenesc " ..deci pe bune sa-ti fie greu sa te in prietenesti cu el?rolling on the floor Tupeu fato daca il vrei ca amin te duci la el si ii spui..defapt il iei va asezati pe o banca si discutati tot ce va nemultumeste..PENTRU CA iubita n-are nicio problema cu amicitia.winking... DAR daca il vrei ca iubit si zici ca esti mai timida gresti total cu timiditateawinking daca il placi/il iiubesti cu adevarat si vrei sa aveti sentimentele reciproc sa stii ca n-are nici-o treaba cu timiditatea..la fel cand vva vedeti si vrei sa ii ceri prietenia (iubit) il iei pe o banca si discutati de ce se comporta sa cu tine..mai discret daca e nevoie..intreabal si daca iubita lui este ca sa te faca geloasa..Pentruca un baiat cand este refuzat de o fata el tot o iubeste destul de mult timp si o solutie ca sa o faca sa vrea sa ii accepte prietenia este gelozia.winking deci urmeaza pasii mei si cred ca vei reusii.winkingwinking

9 răspunsuri:
| EllaBella11 a răspuns:

Eu zic... sa o rogi pe o colega de a ta, sa il intrebe happy sfatul meu happy sau... sa il intrebi chiar tu! :* SUCCES! Funda?

| Lyndsey a răspuns:

Cea mai buna metoda este sa il uiti.Ar fi doua variante:
1. Poate iti zambeste pentru ca are o simpatie fata de tine.
2.Cand ti-a cerut sa fiti impreuna tu nu ai acceptat si poate s-a suparat si vrea sa te faca oarecum geloasa...ca poate avea o relatie si o alta fata, nu s-a sfarsit lumea la tine si chestii din astea.
Solutia ar fi sa iti cauti un iubit :*.

| PanteraRoz1997 a răspuns:

Povestea asta e identica cu a mea inspira aer adanc in piept si fa-ti tupeu fata. Du-te la el si zi :buna stiu ca ai prietena dar te plac mult ai vrea sa ne cunoastem mai bine daca el nu vine la tine si iti zice ceva ex: imi dai si mie nr tau de telofon sau vrei sau mergem la un suc etc funda?

| S333byyy a răspuns:

Draga ce problema ai. dupa parerea mea. daca zici ca el e mai smecherash uite cum cred eu ca face. el cred ca te place si s-a luat iubita intocmai ca sa te faca geloasa..si nu te lua dupa colegele/prietenele tale ca nu toate iti doresc binele ..crede pe cineva cu experienta..intro zi fa-ti curaj si intreaba-l cand treci pe langa el daca te mai place sau nu pentru ca se uita ciudat dar placut la tine,, dar inainte de asta sa ii spui ca orice raspuns ar fi ii spui inca ce sentimente ai pentru el si spui sa iti raspunda la intrebare si in legatura cu iubita. TE ROG noi baieti cand e vorba de invidie o luam de iubita si pe rivala fostei prietene si cand ne impacam cu fosta ii dam branci la rivala deci ia aminte la ce sfaturi ti-am dat. oi avea eu 12 ani dar am experienta multa in dragostewinkingtongue

| anonim_4396 explică (pentru S333byyy):

Si daca ar trebui sa ma reinpritenesk cu el cum sa fac ce sfat ai sa-mi dai la asta ca is putin timida la inceputbig grin? ca imi e cam ciudat sau mai bine zis greu sa vb cu el cand ma gandesc ca are prietena!

Repet ii putin cam smecheras si sincer de cand l-am refuzat numai la el ma gandesc si ma inebuneste gandu ca s-a pus cu una numa pentru. ca sa ma faca geloasa nu stiu sigurr dc s-a pus cu ea dar asta este banuiala mea si imi pare a fii adevaratastraight facesi pentru tine este ft usor sa imi spui sa stau cu el pe banca si sa discut (ft. greucrying) dar ce nu inteleg este dc in preajma prietenilor este asa amuzant bine se da in spectacol mereu cand sunt prin preajma face pe sefu cu toti dar cand suntem noi si ceva pr de-ale mele este diferit calm si nu stiu discuta mult ba chiar imi pune intr bine se mai da si un pic din cand in cand in spectacol dar asta numa ca sa imi enerveze prietenele le gadila sau ceva de genu (le sacaie) straight face ce credeti despre astastraight face?

| S333byyy a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda exact cum am spus vrea sa te faca geloasa din tot ce spui tu acolorolling on the floor..stiu ca e greu sa crezi asta dar pentru o fata care o iubim la nebunie suntem in stare sa ne aruncam de la etaj numai ca sa o impresionam.winking chestia cu sefu este ca sa te impresioneze pe tne..chestia cu gadilatu e la fel sa vezi cat de tandru e el de obicei si ce ai ratat tu refuznad relatia cul el.winking o fi el smcheras dar toti baieti sunt la fel VREM CU NU AVEMwinking

Buuun si eu ce ar trebui sa fac ca deja ma dispera si-o pus poze cu ea pe facebook si chesti din astea! incep sa o iau razna de nervi la fazele de genu ce sa fac?

| S333byyy a răspuns (pentru anonim_4396):

Depinde in ce termen fol cuvantu,, reimprietenesc " ..deci pe bune sa-ti fie greu sa te in prietenesti cu el?rolling on the floor Tupeu fato daca il vrei ca amin te duci la el si ii spui..defapt il iei va asezati pe o banca si discutati tot ce va nemultumeste..PENTRU CA iubita n-are nicio problema cu amicitia.winking... DAR daca il vrei ca iubit si zici ca esti mai timida gresti total cu timiditateawinking daca il placi/il iiubesti cu adevarat si vrei sa aveti sentimentele reciproc sa stii ca n-are nici-o treaba cu timiditatea..la fel cand vva vedeti si vrei sa ii ceri prietenia (iubit) il iei pe o banca si discutati de ce se comporta sa cu tine..mai discret daca e nevoie..intreabal si daca iubita lui este ca sa te faca geloasa..Pentruca un baiat cand este refuzat de o fata el tot o iubeste destul de mult timp si o solutie ca sa o faca sa vrea sa ii accepte prietenia este gelozia.winking deci urmeaza pasii mei si cred ca vei reusii.winkingwinking

| Cristian_Roberto_1998 a răspuns:

Pai ar trebui sa ii spui o data si o data