Tu esti o proasta, si cand zic proasta trebuie sa te gandesti la tot ce inseamna prost si infect pe lumea asta, ea este o fata care stie ce vrea de la viata.
Esti tare! Scurt si la obiect:ESTI PROASTA!) Bravo
Da ce i-as smotocii parul ala, nici cel mai al dracului coafor n-are s-o aduca la forma initiala
Iti dai seama ca asta chiar vorbeste serios? Ce vina are biata fata care il iubeste? Acum pe bune,eu ma gandesc ca oricarui baiat i-ar place o fata ca ea:cuminte,desteapta, frumoasa, prietenoasa etC. fata aceea chiar are suflet bun, adica dupa ce o bagat-o in spital, nu ii poarta ranchiuna!
Departe nu o sa ajunga panarama, sfarseste pe la vreun adapost de drogati sau pe la puscarie, bine ca nu-mi iese in cale una din asta ca i-as lua tot neamul la intrebari
Eu ma duceam cu ea direct la politie sa vad cat de tare in gura mai e dupa.
Vai de capul ei, pe bune ..acum am aflat ca e si din acelasi oras cu mine mi se face frica poate o iau eu de cap sa vedem pe cine mai baga ea in spital
Oleleee! tu decat descopera cine e si de restul ma ocup eu, ta naninaaaaa
))) doamne...m-ai facut sa rad
Aaaa, fi linistita breeee, doar de atata lucruu? sa ma vezi in actiune, la smotoceala ce ma pricep mai tare e cand se intoarce roata si sunt smotocit de fata sa te ti de burta atunci
)))) doamneeee ..nu mai pot! mi-a trecut suparerea pana la urma o sa isi dea seama ce tarfa ii iubita lui o cunosc si la 14 ani nu mai e virgina, deci..."?
Deci..am venit acilishea, ca sa vedem acilishea, deci..cum este acilishea, a umblat la veveita de la varsta asta? pa. na. ra.ma.
Nu prea are importanta ce credem despre tine sau despre ea.Gusturile nu se discuta. Sunt unii baieti care prefera o 'bad girl'. Acuma,depinde.
Nu inteleg de ce ai recurs la bataie.O fata,ar trebui sa fie delicata,cu bun simt, respectuoasa, finuta, nicidecum sa recurga la asa ceva.
Trebuie sa-ti pui un semn de intrebare in legatura cu asta. Apoi, sentimentele nu le poti controla dupa bunul plac.
Daca-si petrec atat de mult timp impreuna + se complimenteaza etc, e clar ca e mai mult decat o simpla simpatie.Trebuie sa accepti asta, sa le respecti decizia, sa te controlezi si sa stii ce-ti doresti de la viata.
Daca vei continua sa fii violenta, nu vei avea un viitor foarte stralucit.
Schimba-te si fa-o in primul rand, PENTRU TINE!
Noapte buna
Eu cred ca ai probleme cu capul draguta! Cum sa o bati? Pai suntem animale? Sau in evul mediu? Suntem in secolul 21, nu poti rezolva o problema vorbind civilizat? Esti o mahalagioaica. Punct. Cat despre intrebarea ta, cu cele ca tine cred ca vrea doar sa se distreze si cu ea vrea ceva serios ca are ceva in cap si e cuminte, nu iese toata ziua si cu ea ar putea avea un viitor si genul de relatie serioasa. Parerea mea e sa te maturizezi si sa iti cauti pe altul! O sa te linistesti tu cu bataia cand o sa iti gasesti una care sa te bage ea pe tine in spital sau cand te duce vreuna la politie, stai tu linistita
deci asta e super tare Daca te uiti la intrebarea ei anterioara o sa vezi ca e mai idioata decat pare cum sa bati o fata care nu ti-a facut nimic? Aceasta individa mi se pare o tarfa... esTI TARE :*