| BrokenAngelEuDragutza a întrebat:

Am o maree problema! Daca ati citit intrebarea anterioara va dati seama ca e vorba despre acel baiat si fata respectiva! Ei sunt problema mea! Sunt disperata de aseara..Eu ma inteleg bine cu verisoara baitului si ea mi-a zis ca:el are poze cu fata aceea in laptop,ca ei vorbesc zilnic,ca el ii da like la pozele de pe facebook,ca isi pierde noptile vorbind cu ea pe facebook,ca o apara de alti baieti,ca ii face complimente de genu:esti cea mai frumoasa,esti wow laughing...,ca el o invita aproape zilnic in oras... Faza e ca baiatul a recunoscut ca asa face! Ea il iubeste!
Ea e genul de fata cuminte,care invata bine,care nu iese tot timpul in oras, care are numai note de 10, care nu se machiaza strident,care nu se da la baieti,care nu se imbraca vulgar...
Eu sunt genul de fata aiurita,ma imbrac la moda,machiajul e strident,ies cand vreau in oras, fac ce vreau, nu ma omor cu scoala...Va dati seama ca acea fata nu imi poarta ranchiuna chiar daca a ajuns in spital din cauza mea?

EU cred ca lui ii plac fetele ca mine!
Intrebarile sunt: Ce parere aveti despre ea? Dar despre mine?
Oare el o iubeste?
Ce pot sa fac? Nu vreau sa o mai bat ca daca o bat o termin mai ales ca e slabuta si saraca daca o impingi putin pica!laughing
FUNDA CEL MAI BUN RASPUNS

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti o proasta, si cand zic proasta trebuie sa te gandesti la tot ce inseamna prost si infect pe lumea asta, ea este o fata care stie ce vrea de la viata.

| BeautifulAngelOana a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti tare! Scurt si la obiect:ESTI PROASTA!laughing) Bravo

| anonim_4396 a răspuns (pentru BeautifulAngelOana):

Da ce i-as smotocii parul ala, nici cel mai al dracului coafor n-are s-o aduca la forma initiala laughing

Iti dai seama ca asta chiar vorbeste serios?laughing Ce vina are biata fata care il iubeste? Acum pe bune,eu ma gandesc ca oricarui baiat i-ar place o fata ca ea:cuminte,desteapta, frumoasa, prietenoasa etC. fata aceea chiar are suflet bun, adica dupa ce o bagat-o in spital, nu ii poarta ranchiuna!

Departe nu o sa ajunga panarama, sfarseste pe la vreun adapost de drogati sau pe la puscarie, bine ca nu-mi iese in cale una din asta ca i-as lua tot neamul la intrebari

| Kattth a răspuns (pentru BeautifulAngelOana):

Eu ma duceam cu ea direct la politie sa vad cat de tare in gura mai e dupa. laughing

Vai de capul ei, pe bune ..acum am aflat ca e si din acelasi oras cu minelaughing mi se face fricalaughing poate o iau eu de cap sa vedem pe cine mai baga ea in spitallaughing

Oleleee! tu decat descopera cine e si de restul ma ocup eu, ta naninaaaaa rolling on the floor

rolling on the floor))) doamne...m-ai facut sa radlaughing

Aaaa, fi linistita breeee, doar de atata lucruu? sa ma vezi in actiune, la smotoceala ce ma priceplaughing mai tare e cand se intoarce roata si sunt smotocit de fata rolling on the floor sa te ti de burta atunci laughing

laughing)))) doamneeee ..nu mai pot! mi-a trecut suparerealaughing pana la urma o sa isi dea seama ce tarfa ii iubita lui laughing o cunosc si la 14 ani nu mai e virgina, deci..."?laughing

Deci..am venit acilishea, ca sa vedem acilishea, deci..cum este acilishea, a umblat la veveita de la varsta asta? pa. na. ra.ma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea are importanta ce credem despre tine sau despre ea.Gusturile nu se discuta. Sunt unii baieti care prefera o 'bad girl'. Acuma,depinde.
Nu inteleg de ce ai recurs la bataie.O fata,ar trebui sa fie delicata,cu bun simt, respectuoasa, finuta, nicidecum sa recurga la asa ceva.
Trebuie sa-ti pui un semn de intrebare in legatura cu asta. Apoi, sentimentele nu le poti controla dupa bunul plac.
Daca-si petrec atat de mult timp impreuna + se complimenteaza etc, e clar ca e mai mult decat o simpla simpatie.Trebuie sa accepti asta, sa le respecti decizia, sa te controlezi si sa stii ce-ti doresti de la viata.
Daca vei continua sa fii violenta, nu vei avea un viitor foarte stralucit.
Schimba-te si fa-o in primul rand, PENTRU TINE!

Noapte buna happy

| Kattth a răspuns:

Eu cred ca ai probleme cu capul draguta! Cum sa o bati? Pai suntem animale? Sau in evul mediu? Suntem in secolul 21, nu poti rezolva o problema vorbind civilizat? Esti o mahalagioaica. Punct. Cat despre intrebarea ta, cu cele ca tine cred ca vrea doar sa se distreze si cu ea vrea ceva serios ca are ceva in cap si e cuminte, nu iese toata ziua si cu ea ar putea avea un viitor si genul de relatie serioasa. Parerea mea e sa te maturizezi si sa iti cauti pe altul! O sa te linistesti tu cu bataia cand o sa iti gasesti una care sa te bage ea pe tine in spital sau cand te duce vreuna la politie, stai tu linistita laughing

| BeautifulAngelOana a răspuns (pentru Kattth):

laughing deci asta e super tare laughing Daca te uiti la intrebarea ei anterioara o sa vezi ca e mai idioata decat parelaughing cum sa bati o fata care nu ti-a facut nimic? Aceasta individa mi se pare o tarfa...laughing esTI TARElaughing :*