| eax a întrebat:

Buna TPU.am o maree problema si intrebar totodata.credeti ca un om care a luat-o aiurea cu toate prostiile mai putin bautura se poate indrepta si sa se trandforme intr-un om p care credeam k il pot iubi la nebunie? q alte cuvinte este vorba d prietenul meu care in primele 2 saptamana d rel era cel mai suuuper eram f entuziasmata, dar tooata lumea era in kpul meu sa0l las ca nu e de mine si incet incet m-am indepartat si analizam situatia dupa o luna cam asa dupa c am inceput eu sa ma indepartez a inceput si el si de aici s-a stricat totul. m-am inselat, l-am iertat, mi-a vbit urat l-am iertat, nu este atent cu mine il iert, d ziua mea d abia mi-a zis un lma, d ziua d nume nici macar atat, cand mergem la suc ma intreaba daca am bani nu pot sa zic ca d fiecare data, dar in majoritatea timpului, mi-a zis sa slabesc ca m-am ingrasat si ca el nu iese cu oricine pe strada(si eu nu sunt o fta deloc urata si nici grasa este adevarat ca am mai pus cateva kg p mine, dar nu sunt grasa si nici plinuta), acum cateva zile mi-a zis ca am niste cearcane zici ca sunt mamaisa si mai sunt si altele mereu vrea sa fac ca el, mereu... iar eu am si eu personalitatea mea. poate si eu sunt mofturoasa si stiu ca asa e dar cu el am lasat orgoliu tot, m-am lasat calcata in picioare ca sa fie bine nu m-am certat cu el cand ma jignit asa doar i-am reprosat.sa potolit, dar tot mai arunk niste pastile cateodata. el se crede superior tuturor, dar pare ceva gen taranu ajuns la oras.nujtiunu sa prea schibat in 4 luni d zile, adica repara unele greseli si aduce altele mereu, mereu, eu sper sa se schimbe dar nu cred. tin la el nu il iubesc si cu toate astea nu stiu dc nu pot sa ma despart d el pentru ca sunt constienta daca nu se schimba o sa ajung si eu rau.nu stiu c sa fac cum sa fac cum sa ies din situatie si nici p el nu vreau sa-l pierd. ajutati-ma va rog. vot+funda.mersi

Răspuns Câştigător
| simiy a răspuns:

Daca nu il iubesti doar tii la el ar trebui sa te desparti de el cat mai repede pentru ca el nu se mai schimba, si daca nu vrei sau nu poti sa te desparti de el inseamna ca il iubesti dar nu vrei sa recunosti. problema e ca daca tu l-ai acceptat asa cum zici ca e, el nu se va mai schimba si poate nici nu tine la tine daca se comporta asa urat. ramane alegerea ta daca vrei sa ramai cu el si sa suferi sau sa scapi de el cat mai repede si sa iti gasesti fericirea

3 răspunsuri:
| justaboy a răspuns:

Invata sa scrii analfabeto probabil esti vreo manelista de aia dang dang si el vreun don juan de ghettoo fara bani de metro' mai lasa ne in p. noastra cu problemele tale pe care ti le faci singura

| unknownn a răspuns:

Cati ani ai?

| puiutzz27 a răspuns:

Desparte-te de el. cat mai repede! sunt convinsa ca o sa gasesti altul care o sa stie sa te aprecieze asa cum esti!