| Alexaaaara a întrebat:

am o mica dilema, Acum ceva timp am încercat sa ma împac cu băiatul cu care am avut o relație de 1 an și de care m-am despărțit acum aproximativ 8 luni, acesta i-a spus prietenului sau cel mai bun care este și prietenul meu ca deocamdată nu mai vrea o relație cu mine ca sunt prea copila, ca probabil ma va caută cand mai cresc și ma maturizez. Eu îl iubesc foarte mult și mi se rupe sufletul ca nu îl am lângă mine.Nu stiu ce sa fac.In fiecare zi sunt trista și nu ma pot gândi la nimic altceva, de 8 luni de zile viata mea arată asa și nu îmi pot imagina viata alături de altcineva.Ne vedem foarte des deoarece avem absolut toti prietenii comuni și ma seaca sa îl simt asa aproape dar sa nu ii pot vorbi.Ce ar trebui sa fac?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te maturizezi?

| petitconseil a răspuns:

Tu ce nu ai inteles aici? Deci nu te mai vrea, asta este! De ce te fortezi sa fii incapatanata sa visezi la cai verzi pe pereti? Baiatul ala ti-a spus clar ca nu te mai vrea. Dragoste cu sila nu se poate.Te distrugi singura crezand ca el se va razgandi.Trezeste-te fetito, cauta-ti altceva mai bun de facut decat sa mai crezi in minuni.Succes!

| Freya1 a răspuns:

Sa stai la distanta de el sa nu il mai vezi zilnic si cred ca e timpul sa accepti o intalnire cu altcineva te va face sa te simti mai bine.
Lasa-l daca tot nu te mai vrea