anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o mica foarte mica problema,eu luna trecuta nu am avut ciclu deloc pentru ca am fost bolnava adica am avut cistita,am mers la doctor mi-a dat medicamente am luat, mi-a trecut cistita, si duminica 6.01. 2013 mi-a venit stopul si de regula de cand am eu stop adica de 2 ani, imi tinea 5 zile, acum maine sunt 7 zile si inca nu mi-a trecut si inca am? ce se intampla ce am? trebuie sa ma ingrijorez? spuneti-mi va rog, dau funda.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca din cauza tratamentului tine asa mult si nu e cazul sa iti faci griji

| ReiVaN a răspuns:

Am avut eu o ciNstita saptamana trecuta ...si acum ma mai doare capul

| Azµre a răspuns:

Dacă nu se oprește în a 10 a zi, te duci la medic, s-ar potea să ai o metroragie!

| Nim3niAltul a răspuns:

Dragutzo fii linistita ca nu s-a intamplat nimic, se intampla ca ciclul sa intarzie si 10-15 zile.o sa fie totul bine.te pup ai grija de tine:*

| Azµre a răspuns (pentru Nim3niAltul):

E vorba că ea deja are ciclu de 7 zile nu că nu i-a venit!

| Draguta98 a răspuns (pentru Nim3niAltul):

Cum sa intarzie? mie mi-a venit deja din 6.01.1013..de regula imi tinea 5 zile.si maine am 7 ..si inca am ciclu

| 1NoBoDiElSe3 a răspuns:

Nu nu trebuie inseamna nu nu il ai reglat. poti sa te duci la un doctor si sa vorbesti ca sa til regleyi dar...iti spun eu ca nu e ceva...wow.

| Draguta98 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, de regula aveam 5 zile, niciodata mai mult sau mai putin, si acum am 7 si inca il am!