Daca te mananca seara si iti doresti pe cienva care sa te tina in brate
si tu crezi ca acel baiat ar putea sa te alinte
si sa te simti in bratele lui
in al noulea cer
atunci el este
Buna.
Pai prin felul in care ii vorbesti, cum il privesti. ce simti atunci cand il vezi? daca te rusinezi.si incepi sa fii timida.iti place de el.
nu ai dat prea multe detalii.deci ma rezum la intrebarea ta.nu iti pot spune mai multe ca nu ai dat atat de multe detalii
Buna!
Pai face el niste lucruri de care tu sa ti dai seama,adica asa se intampla de cele mai multe ori.
Treuie sa iasa inaintea ta,cu ceva in evidenta,trebuie sa faca macar un gest de care tu sa ti dai seama.
Mie de cate ori mii s a intamplat ca unui tip sa i placa de mine,mi am dat seama in scurt timp,adica nu mi a trebuit mult!
Dar depinde,vezi tu,sunt oameni care sunt indragoistiti,care iubesc sai care aleg sa taca,sa nu schiteze nici un gest de care mai tarziu sa ti dai seama, numai ca asta depinde si de caracterul persoanei si de firea lui, pana la urma!
Numai bine!
Pai in primul rand daca te atrage fizic, daca iti pace cum arata. Aspectul fizic este primul lucru pe care il vedem la un om apoi incepem sa il cunoastem, logic. Apoi daca iti place de el cum se poarta, cum vorbeste, etc. Daca te gandesti mereu la el si iti doresti sa fiti impreuna si te simti ine in prezenta lui, asta inseamna ca il placi.
App. eu cred ca esti fetita mare, atata lucru ar trebui sa stii si uh fara sa spuna alti
HappynewCenusa întreabă: