Eu zic sa il igori.te vede ca esti mica si vrea sa te prosteasca.ce subiecte de discutie crezi ca poti avea tu cu o persoana cu 10 ani mai mare ca tine? esti inca un copil, nu te lasa manipulata de cuvinte frumoase ...vei avea de suferit dup-aia..gaseste-ti pe cineva de varsta apropiata cu care sa impartasesti lucrurile frumoase tipice varstei voastre!
Dupa ce ca e diferenta asta de 10 ani intre voi, nici macar nu ai incredere in el si pe deasupra te mai si minte, cred ca ar trebui sa il lasi balta ca nu e de tine, se va juca cu tine cum vrea el
Esti o copila! El e barbat in toata puterea cuvantului, are 23 de ani. Este pedofil daca iubeste o fetita ca tine. Iti recomand sa te indepartezi de el, fiindca relatia voastra nu e deloc sanatoasa. Iar in cazul in care afla parintii tai, el ajunge la inchisoare
O Doamne. Inchisoare?! Minciuni?! 23 de ani?!
Zau?
FUGI, ASCUNDE-TE, SAPA PANA IN CHINA ASA POATE O SA SCAPI DE PEDOFIL!
Sfinte Doamne, hai tu inteleg ca "dragostea" ti-a luat mintile si mna, nu stii prea multe, dar el? Chiar crezi ca ti-ar da atentie pe bune? Zau asa... fugi de el cat mai poti, nici macar amici sa nu fiti pentru ca nu-i intreg la minte.
Trezeste-te la realitate fetito! Ce sa faci tu cu un barbat de 23 de ani? DOAMNE!
El este matur, vrea relatii serioase, sex, munceste m ce sa faci tu cu el?
AI timp de relatii, da-le-n colo. De ce vrei sa-ti distrugi copilaria ai lucruri mai importante de facut cum ar fi scoala!
Nu e evident, ca barbatii se folosesc de fete mai mici pentru relatii sexuale, pentru ca fetele mari nu le pica in plasa, ai grija de tine.
Eu cred foarte mult in dragoste la orice varsta si nu cred ca 10 ani e o diferenta mare. Dar asta e valabil de la 18 ani in sus. Avand in vedere faptul ca tu ai 13 ani nu pot sa spun decat ca ala isi bate joc de tine, iar tu esti incredibil de ...naiva(daca iti spun pe bune cum esti o sa raman cu contul suspendat!).
Lasa-l fetito, nu e de tine, esti doar un copil, iar el e un barbat cu nevoi specifice si cu grave probleme psihice.
P.S. A facut si puscarie? Doamne, dar tu nu ai parinti? Ei chiar nu stiu in ce anturaj te invarti?
Pai, parintii mei nu stiu. Si nici nu am de gand sa-i las sa afle!
Nu te supară dar clar are un interes.
Acum gândește-te, ce poate să vrea un tip de 23 de la o fetița de 13 ani?
Ai grijă de tine.
Stii, poate cel de 23 de ani este unul din cei care-au picat Bacalaureatul si nu este in stare sa-si gaseasca o prietena de varsta lui, asa ca vrea sa-ti obtina virginitatea pentru a avea satisfactia ca a distrus o copilarie inocenta.
E mai mult decat logic ce vrea de la tine.Este cazul se deschizi ochii si sa il lasi in pace.
E mult prea mare pentru tine si la varsta ta trebuie sa te preocupe scoala nu "COMBINATU"
Ai grija de tine!
Tu ai 13 ani si el 23? Crezi ca barbatii de varsta lui ar vrea sa creasca copile ca tine? NU, asta daca nu vrea altceva de la tine.
Eu zic sa o lasi balta si sa iti vezi de scoala si de baietii de varsta ta.
Asta nu e dragoste, tu nu iubesti - nu stii ce e iubirea la 13 ani, e doar o atasare. Iubirea cere responsabilitati, eforturi, etc.o gasesti dupa 18 ani.
la 23 de ani nu are cum sa se COMBINE cu tine, vrea doar sex - nu ii spune nimic pe fata ci doar trebuie sa te desparti de el daca nu vrei sa ajungi mai rau.
E pe interes, luarar dracu de pedofil ce i-as rupe capul si lui si celorlati, astia nu-s oameni. Zile parintilor tai si sa mergeti chiar la politie daca e nevoie.Gandeste-te dc o fata de 13 ani? Cand poate avea una de 20 mai matura si "dotata''.
Ai auzit ca dragostea e oarba asa ca fii foarte atenta, ca chiar intr-adevar diferenta e mare.
Nu stiu cat de mult iti va place raspunsul meu dar cam asta este adevarul.Gandeste-te putin crezi ca un baiat la 23 de ani intra intr-o relatie cu o fata pentru a-si petrece vreo 4 ani plimbandu-se cu ea de mana prin parc si pupand-o pe obraz? eu nu prea cred.Asa ca puneti intrebarea ce vei face cand dupa cateva luni iti va propune sa intretineti relatii sexuale? Chiar crezi ca vei fi pregatita sa faci asta? Ce se va intampla cand il vei refuza? pai in cel mai frumos caz te va parasi in cel mai rau caz va gasi anumite tertipuri prin care te va face sa cedezi.Dar cea ce nu stiu majoritatea adolescentelor este ca inceperea unei veti sexuale nu inseamna doar acele minute in care se petrece actul in sine, intervin schimbari atat la nivel psihic cat si corporal de care la inceput nu ai cum sa fi constienta.Inainte de a face asa ceva ar trebui sa se documenteze despre ce inseamna cu adevarat un act sexual.Dar majoritatea se lasa purtate de iluzia dragostei,( zic iluzie pentru ca iti garantez ca ceea ce simti tu acum doar ai senzatia ca e dragoste dar nu este si asta iti vei da tu seama cand te vei mai maturiza).Si dupa vin aici panicate cu intrebari de genu *oare sunt insarcinata?*oare am luat vreo boala? de ce am ciclu neregulat? ce ma fac ca s-a culcat cu mine si m-a parasit? si multe altele, arunca numai o privire peste rubrica dragoste si sex si dati seama ce inseamna luarea unei decizii pripite fara a fi informat.Plus ca baiatul de care zici tu daca la 23 de ani vrajeste o fata de 13 clar nu este modelul de baiat cu capul pe umeri sau cea ce ti-ai dori tu de la viata.Dar din pacate sunt convinsa ca nici asta nu realizezi inca.Totusi gandeste-te ca unele alegeri te-ar putea costa mai mult decat crezi.
Am uitat sa mentionez... el vorbeste cam cu toate fetele, dar in special cu fete de varsta mea, si le abureste pe toate.
El e ca oaia neagra a familiei lui. A facut puscarie vreo 2-3 ani si mda...e cam ciudat :\
Probabil aveti dreptate, toti
Multumesc ca mi-ati deschis ochii!
A fost si in puscarie? Well, tu ai creier?
Cred ca e cam mare pentru tine. Eu cred ca el cauta sa stea cu tine doar ca sa o faceti o data! Sigur mai are pe altcineva. Daca vrei un baiat mai apropiat varstei tale.....lasa-mi un mesaj cu ID-u tau! :*
beausingurlamasamea întreabă: