Nu exista absolut nici un motiv sa nu faci educatie fizica in timpul menstruatiei. Este chiar recomandat sa faci sport in aceasta perioada, pentru ca amelioreaza, in timp, simptomele neplacute. Asa ca ar fi mult mai bine pentru tine sa te comporti normal si sa faci sportul.
Draga mea, când ești pe stop, este chiar recomandat să faci sport (reduce durerea menstruală și chiar o elimină). dacă schimbi absorbantul/tamponul înainte de ora de sport nu se va întâmpla nici un accident, crede-mă (eu mergeam și la antrenamente în perioada asta și chiar nu am pățit nimic), deci eu te sfătuiesc să nu folosești ca scuză pentru a scăpa de ora de sport
dacă totuși nu vrei să faci ora, te poți duce la el înaintea orei să îi spui direct care este problema; i faptul că nu te simți bine - atunci când într-adevăr ești pe stop (nu stă el să țină evidența perioadelor voastre menstruale ).
bye
OMg
n-am inteles nimic, totusi cum sa nu poti sa faci orele ca esti pe probleme
?
N-ai auzit de absorbante/tampoane?
oricum nu prea am inteles intrebarea.
Bye bYe:-)
Eu ii spun ca nu pot sa fac sportul.Si intelege. E profesor ce naiba? Stie ce problema au fetele.nu trebuie sa iti fie rusine.
Eu ii spun ca nu pot sa fac sportul.Intelege.E profesor stie ce probleme au fetele...nu trebuie sa iti fie rusine.
Nu-ti fie rusine e o chestie normala pentruo fata si eu am un prof care e asa batran dar ii spun ca nu pot ca-i perioada din luna si intelege nu cred ca profu tau de sport e asa batut in cap sa nu inteleaga, daca esti mai rusinoasa nu-i spune stiti sunt pe stop spune-i ca e perioada din luna si se prinde el despre cei vorba si nu pare suspect ca o luna faci una nu ti se poate schimba data de exemplu deci stai linistita:*
Nu-ti fie rusine e o chestie normala pentruo fata si eu am un prof care e asa batran dar ii spun ca nu pot ca-i perioada din luna si intelege nu cred ca profu tau de sport e asa batut in cap sa nu inteleaga, daca esti mai rusinoasa nu-i spune stiti sunt pe stop spune-i ca e perioada din luna si se prinde el despre cei vorba si nu pare suspect ca o luna faci una nu ti se poate schimba data de exemplu deci stai linistita
Cel mai bine e sa-l faci pentru ca nu ti se intampla nimic.Crede-ma pe mine: am de 2 ani mentruatie si asta nu m-a oprit sa fac ed fizica.
Pai ii spui : " Sunt scutita fiziologic " si isi da seama. iar atunci cand nu esti poti sa faci sport pentru. ca nu trebuie sa ai menstruatie numai la ora de sport chiar daca tu nu ai deloc in luna aia si in plus e profesor de sport si el trebuie sa va scuteasca. cel putin mamele fetelor de la mine din cls au vb cu diriginta ca sa ii zica doamnei d sport sa ne scuteasca in anumite perioade ale lunii bine la noi e mai usor ca e femeie. dar poti si spui ca esti scutita fiziologic sau sa arati ca ti-e rau, sper ca te-am ajutat! bye
Draga mea daca o sa faci sport ai sanse sa faci hemoragie si nu cred ca ai chef sa mergi la urgenta cu profu de sport si cu directoarea. O colega de amea a facut sport cand a fost pe stop si a facut hemoragie depinde si ce fel de sport faceti voi noi suntem la un liceu sportiv, iar dirig il avem pe un prof de sport care ne-a mentoanat la inceputul anului scolar ca trebuie sa ii spunem despre problemele noaste de genul. Spune-i cum ne-a spus alnostru sa ii spunem: Domnu nu pot sa fac sport. Dac intreaba de ce ii spui probleme personale si se prinde el de faza. Dar sa nu faci in nici un caz sport. pa, pa
Ii spui profului ca te doare burta si o sa inteleaga eu asa fac sh merge. Oricum sa stii ca poti sa faci exercitii mai usoare in timpul menstruatiei pentru ca reduce durerea :-). Sper ca te-am ajutat