| Puffy12 a întrebat:

am o mica mare problema. Acum aproximativ 10 zile, am fost acasa la iubitul meu, si ne-am atins unul pe celalalt in zonele intime. Tin sa mentionez ca mainile erau curate atat inainte cat si dupa atingeri, ne-am spalat, dar dupa ce am pus mana pe "a lui", el s-a dus la baie si eu m-am uitat sa vad daca eram uda, nu imi aduc aminte sa fi avut ceva pe maini. Ciclul trebuia sa imi vina acum 2 zile, si nu mi-a venit, pot fi sanse de a ramane insarcinata? Va rog, cat mai repede sa imi dati un raspuns.

Răspuns Câştigător
| adeluna a răspuns:

Well, depinde cat de intens v-ati masturbat si daca, dupa ejaculare, ar fi putut ajunge vreo mana "contaminata" in tine. Daca nu, sansele de sarcina sunt nule. Aminteste-ti ca menstruatia poate fi influentata si de stress, deci asta e probabil problema.

8 răspunsuri:
| OnlineZ a răspuns:

Mi-e rau! sad

Răspuns utilizator avertizat
| anonimguy3 a răspuns:

Lesin straight face

| Blamely a răspuns:

Nu, nu-s șanse.

| BpBycaBestEVer a răspuns:

Cred ca sunt slabe sanse.Ma indoiesc.

| marinelamarin a răspuns:

Tu ramai insarcinata prin degete?rolling on the floor)

| HeadShoot32 a răspuns:

Mai fata. Daca v-ati atins cu mainile nu cred ca ramai insarcinata. Doar daca prietenul tau poate ejecula spermatozoizi prin degete. Dar, nu cred ca e posibil. sfatul meu e sa iti iei gandul de la sarcina si sa pui mana pe o carte de biologie ca mare nevoie ai de una.

| Alin_Cristea_1999 a răspuns:

Stai linistita totul e ok