| sweetpeppers a întrebat:

am o mica-mare problema.Cunosc un baiat de cativa ani, pentru ca suntem vecini. totul a fost absolut supeeerb, si eu il consider unul din prietenii mei cei mai buni. aseara insa, mi s-a intamplat ceva ce o prietena comuna m-a avertizat. m-a sarutat. si intervine problema: eu nu il plac pe el in felul asta. stiu ca ma place de ceva timp, si mi-a zis ca a asteptat mult ca sa faca asta. l-am lasat sa ma sarute, dar nu vreau decat sa fim prieteni la fel ca inainte.(sorry for the long storylaughing) deci: cum ii spun ca nu vreau sa fiu genul ala de prietena fara sa ii frang inima. am 17 ani si, de fiecare data cand m-am despartit de cineva am pierdut contactul.don't want it to happen again...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, vezi? Ai gresit lasandu-l sa te sarute.El acum, probabil e in al 9-lea cer ca, ioooooooooooi, ti-a furat un sarut. Iar tu, te gandesti cum sa-i zici ca, de fapt, nu e ceea ce crede el si saracutul, n-o sa mai fie in al 9-lea cer,ca o sa cada inapoi pe pamant laughing

Mda. oricum i-ai zice-o,tot ranit va fi; pentru ca te place si treaba asta n-o sa se schimbe prea curand. Depinde cat de repede o sa pui 'stop' si cat de repede o sa-i explici ca nu-l poti vedea ca pe un iubit.
Fii blanda! Spune-i ca iti este drag,dar nu in sensul acela. Iti doresti mult sa pastrati prietenia, deoarece ai nevoie de el.
Dar, acum, trebuie sa te gandesti ca, totusi, el are sentimente pentru tine si simpla ta prezenta ii va face rau (probabil). De accea, trebuie sa discutati intre patru ochi si sa ajungeti la un punct comun!

3 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Daca nu iti place de el -spune-i ca tu il vezi ca pe un bun prieten si ca daca veti fi impreuna veti fi dispusi sa va certati -asta e o varianta mai asa pe ocolite.Dar tine minte un lucru daca il placi cat de cat de ce nu i-ai da o sansa?-Tine minte daca e prietenul tau cel mai bun inseamna ca iti cunoaste firea, nebuniile obiceiurile-in majoritatea cazurilor prietenii deveniti iubiti sunt cei mai ok parteneri pentru ca te cunosc deja din start fara a mai trebuii sa te cunoasca dupa cum faci cu un baiat strain. Fundita? :-D?

| NickName10 a răspuns:

Spune-i foarte simplu si natural... va intelege...

| elenutzaangel a răspuns:

Pai incearca sa stai cu el si da-i de inteles ca nu va potriviti deloc si fa-l sa se desparta el de tine