Nu neaparat ai racit. E ceva neobisnuit pentru corpul tau si de asta reactioneaza asa. Eu zic sa nu iti faci griji, totusi daca durerea persista mergi la medic...
P.s.: Noi fetele parca suntem batute de soarta. durere la tot pasul. Menstruatie, dezvirginare, nastere
Durerea nu este anormala. Usturimea insa poate fi o problema. daca persista mai mult de 24 de ore, inseamna ca ai luat o boala cu transmitere sexuala. Fie partenerul tau nu si-a facut toate analizele, fie le-a facut la un laborator prost si i-au iesit gresit. Trebuie sa te vada repejor un ginecolog pentru diagnostic si tratament (repet, daca simptomele persista mai mult de 24 de ore).
Daca simptomele persista si maine zic sa te duci totusi la un medic sa fi sigura ca este totul ok. Si de acum inainte protejeaza-te.
Ai racit jos. Deaia aveai discomfortul asta ca si mie mi s.a intamplat de cateva ori. Mai ales daca te duci mai des la baie asta e. Eu am luat niste pastile numite Uriclar si mi.a trecut, prima oara am luat Biseptol dar nu si.a facut efectul. Spune.i mamei tale.
Pai poti sa fi facut o infectie.
Se intampla la multe fete la inceperea vietii sexuale deoarece intra microbi in vagin si pentru ca nu sunt eliminati la urinare provoaca dureri, usturime...
Cel mai bine e sa te duci la medicul de familie, ii spui despre asta si nu te va intreba decat de simtome dar nu si daca ti-ai inceout viata sexuala.
Poate sa-ti dea sa faci niste analize de urina dupa care cred ca irti va da un tratament medicamentos si asta a fost.
Si mie mi s-a intamplat la fel referitor la acea usturime, insa nu a durat decat in seara respectiva! Se poate sa fii mai sensibila, in mod normal nu cred ca e o problema
linarkfts întreabă: