anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU.

Am o mica nelămurire care între timp s-a transformat într-o temere.

Vorbesc cu un tip cam de o lună și ne-am văzut de aproximativ 4-5 ori. Ce sa zic, tipul este foarte finuț(cum îmi place mie sa ii spun) și când spun asta ma refer la imaginea lui. Are un stil aparte, foarte plăcut totuși. Asta nu înseamnă că, comportamentul lui lasă de dorit, este pe departe cel mai ok tip pe care l-am cunoscut.

Mi-a mărturisit ca își dorește o relație serioasă deci nu se pune problema de vreo aventura, sau. Cel puțin așa am crezut până acum. Sincer nu știu ce sa cred, de aceea am apelat la ajutorul vostru.

Părea sa ne dorim același lucru, o relație de lunga durata, ba chiar mai in glumă, mai in serios am ajuns sa ne și imaginam cum ar fi sa locuim impreuna și da, știu ca este mult prea devreme dar putem sa visăm, nu-i nimic rău în asta.

El fiind o fire mai introvertită și eu fiind o fire mai retrasă, am ales sa ne petrecem timpul la el acasă, având liniște și libertatea de a vorbi mai deschis unul cu altul.

Totul era bine, părea sa înaintăm încetul cu încetul. De când a avut loc ultima întâlnire simt ca ceva nu este în regulă. A fost ok întâlnirea, am stat mai mult ca de obicei, m-a făcut sa ma simt ca și cum as fi fost de-a casei și nu doar în vizita. Mi-a propus în acea seară să petrec sărbătorile de Paște cu el dar eu nu i-am dat un răspuns concret, pentru ca m-am simțit luată prin surprindere.

A doua zi eu i-am trimis mesaj dar pe parcursul zilei nu am primit niciun răspuns din partea lui. Și de atunci a și continuat tăcerea lui.

Nu vreau sa fiu cicălitoare cu mesajele asa ca nu i-am mai trimis, dar mi-aș dori sa aflu de ce îmi vede doare mesajele dar nu îmi oferă și un răspuns.

Voi ce părere aveți?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate si-a dat seama ca nu esti persoana langa care se vede in viitor... ori poate lispa raspunsului la invitatia lui, l-a facut sa se gandeasca daca vrei sa fii alaturi de el ori ba.
Adevarul cu certitudine nu-l stim, pentru ca nu avem cum ghicii ce-i in mintea omului. Scrie-i si intreaba-l!

| mihai69 a răspuns:

Nu am nicio părere.
În locul tău, cam de Florii l-aș anunța scurt că mi-a părut bine de cunoștință, dar veți continua pe drumuri diferite. (evident, dacă nu dă el vreun alt semn până atunci).

| MihaiNicu23 a răspuns:

Cel mai probabil si-a pierdut interesul pentru tine sau are pe altcineva.

| Emma30555 a răspuns:

Pai ceva omiți sa spui. Din descrierea ta reiese ca totul a fost bine dar ceva nu a mers. Dar asta nu îl scuza pe el ca nu îți răspunde la mesaje.

| HazelEyes77 a răspuns:

Ceva l a deranjat asta e sigur. Noi nu avem de unde sa stim ce e in capsorul lui. Odata si odata tot o sa vorbiti ca doar n o fi genul ala suparacios care sa renunte la cineva din orice fleac si atunci poti sa l intrebi direct ce l a suparat de s-a distantat dintr o data.

| Necunoscut112 a răspuns:

Chiar nu se poate formula o părere pe baza a ce ai spus. Singura soluţie e să aştepţi un răspuns, fără să îl sâcâi. Se va simţi "vinovat" şi îţi va oferi sigur o explicaţie pentru tăcerea lui.