anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.:*.
Am o mica nelamurire big grin. Am 17 ani, si intretin relatii sexuale cu prietenul meu de 2 luni, dar cu prezervativ. El imi spune de fiecare data ca fara, e o alta senzatie dar nu ma lasa sa iau anticonceptionale deoarece, cica, mai tarziu imi pot dauna sarcinii.Ca va fi greu sa mai fac copii.Este asa? Chiar sunt unele riscuri?sad. Astept raspuns repede big grin.
Multumesc anticipat happy. Funditaaa :p

Răspuns Câştigător
| Rares_3460 a răspuns:

Daca le iei cum trebuie nu au cum sa iti dauneze. Si prin asta ma refer sa te duci la ginecolog sa iti faca o consultatie, sa teduci unde os a te trimita, cel mai probabil sa iti iei sange pentru ca trebuie sa iti vada agentul de coagulare si valoarea lui, pentru ca astea nu se iau asa dupa ureche. Si mai trebuie sa fii si responsabila sa nu uiti sa iti iei pastiluta zilnic. Daca faci cum spune doctorul nu are ce sa iti dauneze.

5 răspunsuri:
| ColaCola a răspuns:

Daca are chef sa schimbe Pampersi e ok.Era o vorba, cel putin eu o aveam, Mai bine Durex decat Pamperswinking.

| ColaCola a răspuns:

Daca vrea sa schimbe scutece...e ok...desi nu cred.Eu am o vorba:Mai bine DUREX decat PAMPERS!

Răspuns utilizator avertizat
| nekokami a răspuns:

Buuuuun.Hai sa uitam de "cauciucuri"si sa speram sa nu "prindem "vreo BTS. Unica protectie pe care o ofera anticonceptivul e pentru bebe.Dar de BTS ce?¿

| cristinaxt a răspuns:

Deci in privintza ca e alta senzatie e adevarat, pentru ca daca il iubesti si il stimti pe el e cu totul altceva e mult mai intens, il stimti doar pe el nu un cauciuc( doar imagineaza-ti si iti vei da seama)
iar in privintza anticonceptionalelor informeaza-te sunt o gramada tipuri dde anticonceptionale dar de aia exista ginecolog sa-ti faca analize si sa-ti zica care nu ingrasa si care nu iti dauneaza deloc, cunosc persoane care luau de 10 anti anticonceptionale ( dar asa ca-lumea cum i-a indicat medicul) si dupa au avut copii.