| Arthurik a întrebat:

am o mica problema, am decat 17 ani insa am organul genital reproductiv ( penisul ) sub mediu,sunt foarte ingrijorat din aceasta cauza,am vazut pe net o groaza de suplimente naturale gen : Xtrasize,Erectan,Pro-Men si alte e.t.c. Toate acestea garanteaza un efect favorabil, insa, sunt constient ca feedbackurile lasate pe site nu sunt reale.As vrea un raspuns real,de la un medic in domenu,sau unul care deja a utilizat aceste pastile,sa-mi lasa vreun feedback daca totusi exista suplimente naturale de marire a penisului, daca el a incercat, l-a ajutat sau nu si informatii despre procurare. Multumim!

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ai DOAR 17 ani, dar încă nu ai priceput că nu se pot modifica proporțiile organelor corpului care sunt codate genetic încă de la naștere? În plus, penisul e organ copulativ, nu reproducător. Alea sunt gonadele, adică mai concret - testiculele; acolo iau naștere spermatozoizii.
Singurele metode de modificare a aspectului și / sau dimensiunilor, care sunt reale, sunt cele chirurgicale.

| Emilian65 a răspuns:

Lasa aceste suplimente naturale ca nu sunt bune de nimic. Penisul tau va mai creste pana la varsta de minim 18 ani.

| iSwag a răspuns:

Legenda spune ca nu bagheta conteaza, ci magia din spatele ei... legenda.
Lungimea penisului e direct proportionala cu caii putere.

| Ninik a răspuns:

Eu aveam aceeasi "problema" iar cand am inceput sa ma masurbez a inceput sa imi creasca organul genital, dar acu' a devenit u "viciu"

| Arthurik explică:

Sub mediu inseamna 9 cm in erectie. deci chiar e o problema

Întrebări similare