Eu zic sa nu anticipezi nimic,sunteti impreuna de doua saptamani,doar.
Aveti o vara intreaga in fata si vei vedea singura daca relatia asta are sanse sa reziste sau nu,daca el e baiatul pe care ti-l doresti sau nu.
O relatie la distanta e un chin si o mare incercare pentru cei doi, dar exista si situatii fericite cand cei doi se regasesc invingatori, in final, deci nu e cazul sa te necajesti de pe acum.
Incepe prin a-ti trai relatia si vara pe care o aveti in fata.
Problemele le intampini si le rezolvi cand apar, asa ca ai destul timp in fata sa cumpanesti si sa te gandesti ce vei face exact!
Deocamdata e prea devreme.
Relatiile depind de incredere si de cat de mult tineti unul la altul. Probabil o sa tina cateva luni, relatia voastra la distanta, dar nu dau mai mult de atat. In cel mai rau caz el te-ar insela, te-ar mintii ca inca te iubeste si ca totul e bine pentru ca tu oricum nu o sa ai habar de ce face el in Anglia si o sa ajungi cu inima franta.
Dar depinde si de cat de mult il cunosti, cum este el de fapt si daca e de incredere.
Succes (:
Este normal ca el sa-si doreasca sa aiba si aici, pe timpul vacantelor, femeia lui. Vacantele sunt relativ scurte si este pacat sa-si piarda mereu timpul pentru a cauta mereu alta femeie.
Putini sunt cei care reusesc sa intretina o relatie la distanta. E greu, pentru ca trebuie sa ai foarte, foarte mare incredere in partenerul tau.
Relatia voastra e la inceput si depinde doar de voi daca lucrurile vor evolua sau, din contra, vor stagna.
Deocamdata continuati-va relatia, iar la un moment dat vei realiza daca merita sa-l astepti, sau nu, daca merita sa investesti in relatia aceasta.
Comunicarea e foarte, foarte importanta, deci vorbiti deschis si ajungeti la un punct comun!
Cunosc pe cineva drag mie care are o relatie de 4 ani la distanta. El sta in alta tara si se vad doar in vacanta de vara, de iarna, deci cam de 2 ori pe an. Cu toate acestea sunt foarte fericiti, nu au calcat stramb si se iubesc foarte mult. Bineinteles, tentatiile n-au incetat sa apara, dar au fost ocolite, iar cei doi au trecut cu brio peste toate obstacolele.
Nu e usor sa ai o relatie la distanta, dar se poate!
Cantareste si tu 2 saptamani cu 4 ani. daca situatia era inversa aveai sanse 100%. tu iti imaginezi ca oricat ati vorbi pe mess etc, cand o sa se intoarca o sa fiti ca doi straini care abia au ce vorbi.
Iubire,nu traim in basme si nici de piatra nu suntem..inima ta e neincrezatoare, corect? altfel nu ai fi intrebat. Iubirea exista dar e multa nevoie de animare, senzatii, simtiri, rasete si plansete..nu-i da sperante te rog.
Buna,
Sunt si eu in astfel de situatie,
Am plecat in Turcia pentru a termina scoala, scoalaa am terminato dar in MOLDOVA inca n-am plecat zilele estea trebuie sa plec vorbim numai pe Skype cite odata suntem de 4 luni departe unul de altu.
Dar sa stii ca cind duci dorul unei persoane si il astepti sa vina sa fiti din nou impreuna iubirea creste din ce in ce mai tare.
Esti foarte norocoasa pentru ca el tia propus asta.
Nu conteaza de cit timp sunteti impreuna,
Crede-ma nu toti vor relatie la distanta ca nu este chiar asa de usor.
Dar el daca tia propus asta sa gindit bine, Inseamna ca e nu vrea sa te piarda si ca te iubesc cu adevarat.
Nu te va insela caci dupa cum se vede deja are incredere in tine.
Parerea mea e ca sa continui relatia cu El.Mai rar gasesti asa baieti. Sper ca te-am ajutat cit de putin.Succese voua!