Nu ai nimic de facut. Dimensiunea sanilor este conditionata genetic, deci vor creste cat au ei de crescut. dar du-te la un psiholog, fiindca la 13 ani e profund anormal sa ai astfel de preocupari si asta te poate afecta serios in viitor.
Fiecare are ritmul sau de cerstere, nu trebuie sa te simti complexata. Stiu, stiu, ai zis ca nu vrei sa auzi asta, dar asta este adevarul, o sa-ti creasca, fiecare cu ritmul sau de crestere.
Bine ca nu vrei sa auzi k o sa creasca dar ce vrei sa auzi k n-o sa creasca esti prea mica ca sa intelegi k o sa creasca si ce eu am 15 ssi nu am nu stiu ce? cu ce te-as ajuta daca vine vorba vrei cand cresti sa se uite baietii numa dupa asta adica sa t eplaca doar pentru ca ai sani si atat? pentru ca baietii asa fac in ziua de azi sau ai vrea sa-i ai ditamai dp acum si cand esti batrana sa fii cu ai lasati d enuma nu batrana e de ajuns sa ai si 2zecisi cv de ani fii mutumita asa cum esti o fata frumoasa erata bine cu sau fara sani pana la vaarsta de 18 ani ei o sa creasca destul si bine
O sa-ti creasca la unele persoane se dezvolta mai devreme la altele mai tarziu. Esti la o varsta frageda, ai tot timpul din lume ca sa ti se dezvolte
Inseamna ca organismul tau se dezvolta mai greu fata de colegele tale. Totul consta in rabdare, trebuie sa astepti si o sa-ti creasca si tie, stai calma! Daca organismul tau se dezvolta mai greu, asta e, trebuie sa induri!
Buna!
Nu trebuie sa te stresezi, ai răbdare ești inca in dezvoltare acum si in creștere nu ai de ce sa-ți faci griji, așa e unele fete se dezvolta mai repede, iar altele mai încet, depinde.
Trebuie sa ai răbdare si vei vedea si tu cum te vei mai dezvolta pana la urma, nu trebuie sa îți faci atâtea griji.
Pentru ce îți faci atâtea griji?
Ai abia 13 ani!
Stai linistita ca atunci cand o sa ti incepi viata sexuala o sa ti se dezvolte sanii dintr o data daca vrei poti sa o incepi de acum cu toate ca esti prea frageda
TU,du'te uita'ta la Scooby doo si dupa aia peste vreo 3 ani sa iti bati capu cu, asa ceva
Pai asteapta, ai 13 ani inca esti mica...
Colegele tale poate is mai dezvoltate
Sunt 99, 98% sigur ca o sa iti creasca pana la 15
beausingurlamasamea întreabă: