anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica problema. am sanii foarte mici si ma jeneaza foarte tare. Am 13 ani si va rog frumos nu vreau sa aud ca o sa-mi creasca pentru ca toate colegele mele chiar si cele din clase mai mici au sanii de 4 ori mai mari deci ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă îți e așa rușine de sânii tai ia. Ți un sutien plin cu pushap și gata... Ca nu o sa te dezbrace nimeni sa. Ți vadă adevărată mărime a lor.winking

21 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai nimic de facut. Dimensiunea sanilor este conditionata genetic, deci vor creste cat au ei de crescut. dar du-te la un psiholog, fiindca la 13 ani e profund anormal sa ai astfel de preocupari si asta te poate afecta serios in viitor.

| Azµre a răspuns (pentru Brigaela):

E bine că se gândește doar la asta și nu la mai mult...

| xYumex a răspuns (pentru Azµre):

Nu ma intelege gresit nu ma gandesc doar la asta dar ma afecteaza... nu sunt perversa

| Azµre a răspuns (pentru xYumex):

Eu am înțeles, era vorba de faptul că nu te gândești la altele cum o fac alte fete de vârsta ta.
Sânii or să îți crească până la 18 ani, ai tot timpu din lume, numai fii atât de complexată, ești un copil trăieșteți viața. Nu sânii fac diferența în lume! ci cum gândești.

| BonneLess a răspuns:

Daca asa ti-e natura nu ai ce face. Poate nu ai de unde mostenii sani mari.

| DyNo a răspuns:

Fiecare are ritmul sau de cerstere, nu trebuie sa te simti complexata. Stiu, stiu, ai zis ca nu vrei sa auzi asta, dar asta este adevarul, o sa-ti creasca, fiecare cu ritmul sau de crestere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine ca nu vrei sa auzi k o sa creasca dar ce vrei sa auzi k n-o sa creasca esti prea mica ca sa intelegi k o sa creasca si ce eu am 15 ssi nu am nu stiu ce? cu ce te-as ajuta daca vine vorba vrei cand cresti sa se uite baietii numa dupa asta adica sa t eplaca doar pentru ca ai sani si atat? pentru ca baietii asa fac in ziua de azi sau ai vrea sa-i ai ditamai dp acum si cand esti batrana sa fii cu ai lasati d enuma nu batrana e de ajuns sa ai si 2zecisi cv de ani fii mutumita asa cum esti o fata frumoasa erata bine cu sau fara sani pana la vaarsta de 18 ani ei o sa creasca destul si bine

| TuRneR01 a răspuns:

O sa-ti creasca la unele persoane se dezvolta mai devreme la altele mai tarziu. Esti la o varsta frageda, ai tot timpul din lume ca sa ti se dezvolte

| deepinlovewithyou a răspuns:

Inseamna ca organismul tau se dezvolta mai greu fata de colegele tale. Totul consta in rabdare, trebuie sa astepti si o sa-ti creasca si tie, stai calma! Daca organismul tau se dezvolta mai greu, asta e, trebuie sa induri!

| aLex22andra a răspuns:

Buna!
Nu trebuie sa te stresezi, ai răbdare ești inca in dezvoltare acum si in creștere nu ai de ce sa-ți faci griji, așa e unele fete se dezvolta mai repede, iar altele mai încet, depinde.
Trebuie sa ai răbdare si vei vedea si tu cum te vei mai dezvolta pana la urma, nu trebuie sa îți faci atâtea griji.
Pentru ce îți faci atâtea griji?
Ai abia 13 ani!winking

| madutzayo a răspuns:

Stai linistita ca atunci cand o sa ti incepi viata sexuala o sa ti se dezvolte sanii dintr o data daca vrei poti sa o incepi de acum cu toate ca esti prea frageda big grin

| xYumex a răspuns (pentru madutzayo):

Ma asta cu sexul o stiam si eu dar eu cautam o solutie in afara de asta

| Pappi a răspuns (pentru madutzayo):

Madutza nu cred ca trebuia sa ii spui astalaughing acum probabil o va face.

| Azµre a răspuns (pentru Pappi):

Trist, foarte trist...

| xYumex a răspuns (pentru Pappi):

Asta sa o crezi tu intelligento

| armand20 a răspuns:

TU,du'te uita'ta la Scooby doo si dupa aia peste vreo 3 ani sa iti bati capu cu, asa ceva

| xYumex a răspuns (pentru armand20):

Decat sa raspunzi astfel mai bine nu raspundeai

| armand20 a răspuns (pentru xYumex):

Gandeste'te putin si tu. Profita de copilarie, nu o lua in nume de rau.

| Ovidiu_Aldea_Vlad_1997 a răspuns:

Pai asteapta, ai 13 ani inca esti mica...
Colegele tale poate is mai dezvoltate
Sunt 99, 98% sigur ca o sa iti creasca pana la 15