| maria4567 a întrebat:

Am o mica problema cu un baiat...deci o sa va spun incet laughing Este cu 2 ani mai mare decat mine si nu imi place de el dar toata ziua este dupa mine.pur si simplu ma urmareste impreuna cu gasca lui de 4 baieti.Am sa va spun si o faza.veneam de la magazin si el ma astepta in usa,eu repede am fugit dar a strigat dupa mine, nu m-am intors si am fugit in clasa, eram singura.si el a intrat dupa mine cu gasca lui chiar daca nu avea voie sad eu am inceput sa ii spun ce cauta aici,dar el se tot apropia de mine,eu fugeam de colo colo printre banci si am prins in mana un penar si i-am dat una,dar el dupa aceea m-a impins in perete si m-a sarutat yak laughing)))) si mie nu imi place de el,de atunci mi se spune gagica lui...(nu spun numele), si nu imi place, cum sa scap de el?
Am incercat sa ma imbrac mai neatragatoare dar tot nu ma lasa sad

Răspuns Câştigător
| AndreiPiticu99 a răspuns:

Ii spui in public >ma dobitocule nu ma mai urmari ca nu te plac ca esti un fraier si un ratat de tot rasu > si mai pune de la tine `si o sa vezi cu se face lumina mult noroc

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate daca te-ai afisa cu altul ti-ar da pace

| Neo12 a răspuns:

Poti spune ca ai prieten.
(Roaga un prieten cu care te intelegi bine, sa accepte sa mearga cu tine la baiatul respectiv si sa se ia putin de el.
Poate il va speria.
)

| SoloPC a răspuns:

Este complicat.
Fa-ti un prieten cu care sa mergi cu el de mana unde sta acel (prost) si saruta-te!

| Grumpy123 a răspuns:

happy Incerca sa-l injuri in fata publicului! rolling on the floor Se v-a simtii jignit happy Si o sa creada lumea ca v-ati despartit happy