anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUna TPU, am o mica problema daca pote fi numita asa. Nu ma pot excita, adica doar dela inceput un piculet.

Cind sunt cu prietenul meu si ne sarutam cind incepe sa puna mina pe fundul meu incep sa ma excit tare. apoi peste citeva clipe trece si nu ma mai excit deloc, indeiferent de pune mina la fund sau la sani si chiar cind ma saruta pe git, sani ..nu ma excit deloc,. oare de ce/? Dece oare nu ma poate excita?
P.S. Am 17 ani!

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Păi esti prea mică momentan, nu esti dezvoltată la parametrii, si nici el nu este un expert.

| alexuw210 a răspuns:

Parerea mea ca nu ai intalnit pers potrivita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista altfel cum sa intreb deci intreb direct. te-ai masturbat mult pana la varsta asta? multi nu se mai pot bucura de o alta persoana ci doar de ei insisi dupa un anumit timp de autosatisfactie.

| GigiMenta a răspuns:

Nu ai zone erogene sau cel putin partenerul tau nu le-a descoperit

| relian a răspuns:

Eu cred ca esti nitel sa nu zic mai mult frigida daca stii ce inseamna chestia asta.Asta este adevarul esti frigida sau semifrigida.Ar mai fi o chestie sa apara mai torziu aceste senzatii la tine.Se intimpla la cele mai multe femei sa nu stie cei ala orgasm de ex decit dupa citiva ani de experienta.Insa daca cind te saruti, cind esti pipait nu simti nimic aceste aspect duce spre aceasta concluzie -frigiditate.E cam naspa dar este adevarat.Nu stiu ar trebuie sa consulti un medic de specialitate zic eu.

| DarkBlood32 a răspuns:

Se scrie "gât".

| unarab40 a răspuns:

Defectul e la el nu la tine,