E imposibil să îl îndepărtezi fără să-l răneşti. Orice ai face, orice ai spune. vor avea acelaşi rezultat. Du-te şi spune-i adevărul. Spune-i că puteţi fi prieteni, dar nimic mai mult, pentru că eşti îndrăgostită de altcineva. Te vei simţi mai bine neminţind, şi el la fel, căci ai fost sinceră cu dânsul.
Baftă!
Ii dai de inteles ca nu esti interesata de el.Nu fii indiferenta, il vei face confuz = suferinta pentru el + ca nu va termina sa umble dupa tine! Cel mai bine, spune-i asta.ca ai pe cineva
Vorbeste cu el si spune-i ca tu placi pe cineva acum iar daca acea persoana te va dezamagi tu vei accepta o relatie cu el si daca nu e de acord sspunei direct ca mai bine sunteti prieteni si atat pentru ca nu va cunoasteti...mi s-a intamplat si mie crede-ma numai ca eu il placeam si ne-am cuplat inainte sa plec in tabara si acum suntem amici.e mai complicat
In mesajul tau nu ai specificat ca nu ai fii atrasa de "X", deci vei fi nevoita sa iei o decizie grea si sa nu te rabesti sa faci o prostie inainte de-ai cunoaste pe amandoi mai bine!
Pai eu cred ca nu ar fi trebuit sa ii dai numarul daca erai cu un alt baiat.dar in situatia de fata...ai putea sa ii spui baiatului X ca ai facut o greseala dandu-i numarul de telefon pentru ca de fapt tu iubesti alt baiat.asa ca nu are rost sa mai tii legatura cu el. sper sa mearga...acum primesc funda?
Sincer? Vorbeste cu el deschis degeaba ii bagi tot felul de scuze si replici isi va da seama stai linistita. spune-i adevarul poate il va durea sau nu, u nu ai de unde sa stii dar crede-ma decat sa-i dai sperante false mai bine esti directa si rorecta. Parerea mea spune-i ce simti pentru acel baiat... si cum il vezi pe el, e mai bine asa crrede-ma:*:*. Sper ca te-am ajutat:*!
Pentru a nu-l rani nu stiu ce sa-ti spun dar normal ar fi sa-i spui ca iubesti pe altcineva si vrei sa fi doar prietena cu el