Pai pur si simplu nu ii baga in seama (nu reactiona nicicum) daca iti fac ceva (de exemplu o palma dupa cap) comportate ca si cum nu s-ar fi intamplat Daca vad ca nu reactionezi nicicum te vor lasa in pace. Eu unul reactionez altfel... chestia e ca nu prea au curaj sa se ia de mine iar daca o fac vai de pielea lor...
Daca se dau mari in fata ta, inseamna ca tu ai ceva ce ei nu au si sunt complexati.Incearca doar sa nu-i bagi in seama.
Am citit raspunsurile voastre. faza este ca sunt baieti care se iau de mine cu toate ca nu ii cunosc... Poate fi din cauza aspectului fizic? Adica nu sunt eu vreun muschiulos, sunt slab si inalt...si na eu nu ii bag in seama dar pana la urma mi se mai umple si mie paharul.si xXCrystyanXx, am o gramada de chestii pe care ei nu le au dar nu cred ca de aceea se iau de mine.
Nikol e total gresit ce spui tu daca el zice ca "Eu nu sunt genul de om care sa o dea in violenta" inseamna ca atunci cand va ridica tonul la ei si-o va lua rau de tot genul asta de baieti care "se dau machoman" sunt foarte agresivi. daca ii mai si intarati se alege praful mai bine fa cum ti-am zis eu mai sus sau daca nu fa-ti niste prieteni care sunt mai "bazati" si sa te vada prin preajma lor si crede-ma ca se vor gandi la niste lucruri astfel nu se vor mai lua de tine
Cred ca cel mai bine ai vorbi cu ei sa ii intrebi ce i-ai facut de se tot ia de tine.Ii zici sa te lase in pace ce tot se ia de tine. Daca vezi ca nu merge asa ridici tonul putin sa ii arati ca nu iti e frica de ei si asa ca o sa vada ca nu iti este frica si o sa te lese in pace, pentru ca majoritatea baietilor se leaga de cei care vad ca le e frica de ei si de asta profita sa necajeasca si altii
E un caz intalnit.incearca sa nu te simti complexat din cauza asta.incearca sa adopti alt comportament, cand fac gesturile astea nu rade, nu te enerva si fai sa se simta prost aratandu-le obrazul daca vezi ca vor sa vina sa iti zica ceva sa te intrebe ce vrei sa spui cu gestul ala le zici pur si simplu "hai du-te si lasa-ma" si pleci.crede-ma ca cineva mi-a zis asa si m-am simtit f prost
Nici nu trebuie sa fi violent. Violenta nu rezolva nimic doar cauzeaza alte necazuri. Fi tu insuti nu te schimba pentru simplu fapt ca alti nu-ti stiu aprecia caracterul sau glumele. Placa se va schimba nu uita.
anonim_4396 întreabă: