| Crissww a întrebat:

Buna TPU am o mica problema. Eu acum 2 luni am cunoscut un baiat. Am inceput sa vorbim non-stop. Dupa i-am zis ca il plac si a zis ca ma place si el. La scurt timp ne vorbeamcu iubitule/iubito,scumpule/scumpo,dragule/drago. Ne lasam mesaje lungi dimineata sa zicem cat de mult tinem unu de altu,cat de mult de placem,cat de mult de iubim. Vorbeam de sex,ca vrem sa dormim unul cu altul orice vorbeste un viitor cuplu. Si dupa ne-am vazut. M-am comportat cu el ca un ultim strain. Nici nu m-am uitat la el,nu l-am atins. Nu nimic. Dupa imi zice ca nu ne potrivim,ca tot ce a fost a fost "entuziasm" si ca are nevoie de timp sa se gandeasca. La inceput,eu i-am zis ca ii acord timp sa se gandeasca daca vrea relatie sau nu. A zis ca nu,ca de abea asteapta o relatie cu mine. Si acum imi zice ca nu a simtit nimic. El e fricos, nu a avut relatie pana acum. Nu stiu ce sa fac. Sa il astept sau sa ma duc la altul? Sau cum sa fac sa imi dau seama daca simte ceva pentru mine?

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Il placi la fizic? te atrage fizicul lui? dn intrebarea reise ca nu prea te atrage el, aceste conversati de gradinita sunt pierdere de timp in majoritatea cazurilor, cum sa faci o relatie cu convsersati atat de imature, acela e un copil care posibil e plin de hormoni si eu am avut varsta lui scopul era sa o conving sa faca sex cu mine atat, ce relatie cu cine, e doar un baiat imatur, ce ai vrea nunta acuma? totul se rezuma la sex pana cand trecem de 30 de ani pe acolo descoperim ca e aiurea snguratatea si ne gandim la o relatie, omul cum nu a obtinut sex e nervos acuma acele complimente, aiureli au urmat acest scop, nu ca noi barbati am sta pentru altceva cu voi femeile dar atunci va vedem doar obiecte sexuale in timp vedem ca aveti si creier adica carcater, du-te la altul ala iar isi a face complimente pana dai de un alfa atractie fatala cu ala vei face rapid sex, apoi vei plange si vei sta cu un beta crezand ca nu il vei uita si il vei face sa sufere pe baiatul ala cuminte sau mai tare vei baga baieti in freindzone, daca nu placi un om de la prima intarnire e games over for forever simplu

| neutrino a răspuns:

Du-te la altul!

| LoveSleep a răspuns:

Ai niște probleme grave, cred.
"M-am comportat cu el ca un ultim strain. Nici nu m-am uitat la el, nu l-am atins. Nu nimic. "
De ce naiba?

| Crissww explică (pentru LoveSleep):

Frica,rusine,timiditate

| LoveSleep a răspuns (pentru Crissww):

Și i-ai spus după?
Nu știu care a fost faza, dar sunt 90% sigur că el a reacționat în felul ăla deoarece ai reacționat tu așa. Probabil s-a gândit că nu îl placi, de aceea acum se comportă ca și cum nici el nu te-ar fi plăcut, sau ceva.

Vorbește cu el și spune-i că vrei să vă vedeți din nou, că îl placi dar îți era rușine și ai reacționat așa.

| R0R0 a răspuns:

Eu zic sa mergi la altul.Nu e constient de ce simte si nu intelege ca tu nu ai timp de pierdut.

| kandaraki a răspuns:

Pe tine sa zicem ca nu te-a impresionat fizicul lui de asta te-ai comportat ca un strain cu el? daca asa va giugiuleati de ce nu v-ati apropiat unul de celalalt mai aproape? se mai intampla, prin discutii va intelegeti iar real nu va potriviti. ar trebui cel mai probabil sa va mai vedeti odata si atunci va fi clar!

| Crissww explică (pentru kandaraki):

Mi-a placut de el din toate punctele de vedere. Si fizic. E asa frumos. Pacat. A zis ca nu stie ce vrea, ce simte. Pana nu pierzi, nu stii ce pierzi. happy

| kandaraki a răspuns (pentru Crissww):

Atunci nu e clar de ce v-ati rusinat unul de celalalt. eu inteleg ca v-ati vazut pentru prima oara si emotiile si etc, dar totusi. Cel mai bine ar fi sa iesiti inca odata si atunci sa va comportati in mod firesc si o sa vezi daca va atrageti si daca va potriviti, mergeti la un biliard, bowling ceva, sa fie vreo activitate si mai apoi undeva sa luati masa, veti discuta si vei vedea pe parcurs daca treceti peste acest moment sau nu. succes

| Crissww explică (pentru kandaraki):

M-am mai dus dupa la el in oras. acelasi lucru. mi-a zis in fata ca nu vrea relatie ca nu stie ce vrea ca bla bla. faza e ca daca renunt la el poate isi gaseste o idioata care o sa isi bata joc de el si nu vreau.

Tie ce iti pasa pe cine isi gaseste el? daca el nu vrea o relatie dar tu vrei, pentru ce sa stai cu el? lasa-l in pace ca mai sunt baieti pe lumea asta, nu e capat de tara!

Nu are ce sa iti pese tie ce va face el cu alta fata

| alexutza22098 a răspuns:

Timpul rezolva toate. Poate la deranjat faptul ca te- ai comportat cu el diferit față de cum ai vorbit spui ca va făceați planuri poate ca are nevoie doar de timp