Ar fi trebuit sa ii faci decaratia in fata, asa e mai frumos. Fata asteapta acum sa vada ce se intampla mai departe. Tu esti cel care trebuie sa faci pasul urmator.
Cand o vezi incepi cu "buna, ce faci?", si la inceput vorbiti despre altceva. Continui cu "ce parere ai despre ce ti-am spus aseara? Nu stiu cum sa interpretez raspusul tau". Ai grija ca o sa te intrebe ce iti place la ea, fii pregatit cu complimente (desteapta, iti face placere sa vorbesti cu ea, e frumoasa, are par, ochi, maini frumoase etc.) Si vezi unde merge discutia de acolo.
Nu e ca nu o intereseaza... e complicat, dar ai facut cea mai mare greseala si aici nu vorbesc doar cu tine, ci si cu toti pustii ce abordeaza fetele pe facebook sau orice alta retea. Cand vorbesti cu o fata lucruri de genul le vorbesti fata in fata, asa o sa ai mai mult impact si ti-ai da seama daca si ea te place sau nu. Daca stati sa vorbiti pe facebook foarte mult, in realitate nu veti mai avea ce sa vorbiti si abia ca veti mai comunica fata in fata, tu ca baiat ne mai putand sa "treci la actiune". Vezi ce faci sa dregi situatia maine, ca tot zici ca te intalnesti cu ea urmeaza asta, eventual mai adaugi tu ce-ti convine:
TU: Buna! Ea: buna! Tu: ce mai faci, cum ai mai avut ziua azi bla bla. Ea: bla bla. Tu: auzi, ti-am pus o intrebare aseara (sau cand ai pus-o tu, *** it). Cam ce insemna acel ? (si mimezi un zambet ca acest emoticon) Ea: (cred ca o sa zambeasca din nou sau se va rusina, dar s-a putea sa inceapa si un dialog) Tu: (iti vei da seama daca de place sau nu si cred ca stii ce trebuie sa faci, o pupi).
Ok, prof' ma fac. 10 stai jos.
Vezi sa n-o dai in bara ca te las repetent. Bafta!