| Georgiaanat a întrebat:

Buna TPU.
Am o mica problema laughing Imi place de un baiat, el stie asta, dar a zis ca trebuie sa ne vedem mai intai ca sa imi poata zica mai multe.
In fine, ne-am vazut ieri si am adus asta in discutie, dar a zis sa-i mai las o zi sa se gandeasca. Ciudat asta, dar cand -a condus in statia de autobuz m-a sarutat de vreo 4 ori si glumea cu mine, se purta ca si cum m-ar fi placut.
Ziua urmatoare l-am imtrebat si mi-a zis ca fosta lui [ cu care a fost acum o luna ] trebuie sa se intoarca in Bucuresti si inca mai tine la ea. L-am intrebat de ce nu mi-a zis asta de la inceput si mi-a zis "Pai abia acum mi-am dat seama"

Mie imi place mult de el.Ce as putea sa fac?
Funditaaa!

Răspuns Câştigător
| BLeur a răspuns:

Bună.

Să-l laşi în pace că tot la tine o să vină, nu o să îl ţină cu acea ' fostă '. O să vezi, când o să se sature de aia tot la tine o să vină, stai liniştită. Doar să ai puţină răbdare, timpul l-e rezolvă pe toate.
Dacă chiar îţi place aşa de mult, fă cumva să îl uiţi o perioadă şi ai să vezi că se va întoarce la tine când de fapt va fi prea târziu pentru că atunci nu o să mai simţi nimic pentru el.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add; dnd5min_xd

4 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu ai ce sa faci daca tine la ea. Nu il mai baga in seama

| neutrino a răspuns:

Pacat ca tu accepti sa fii in postura unei mingi care ii place sa fie jucata de catre un baiat, dupa bunul plac al acestuia. Eu stiu ca fetele au mandria lor specifica feminina...

| kzd a răspuns:

Fosta lui, tot fosta o sa ramana laughing, doar ca vine in oras laughing mare lucru. Daca te-a sarutat stai linistita ca o sa vina la tine si o sa va combinati, o sa spui ca ti-am spus eu. O sa vezi! Tu continua sa iesi cu el asa ocazional ca sa nu uite cine merita dragosteawinking. O zi buna!

| Constantin112 a răspuns:

Pai da...tie iti convine sa stea si cu fosta si sa stea si cu tine? ..nu cred eu zic sa il uiti.
Sau daca nu o sa mai stea cu fosta lui iubita poti sa il intrebi daca mai vrea sa fie cu tine.