Bună.
Să-l laşi în pace că tot la tine o să vină, nu o să îl ţină cu acea ' fostă '. O să vezi, când o să se sature de aia tot la tine o să vină, stai liniştită. Doar să ai puţină răbdare, timpul l-e rezolvă pe toate.
Dacă chiar îţi place aşa de mult, fă cumva să îl uiţi o perioadă şi ai să vezi că se va întoarce la tine când de fapt va fi prea târziu pentru că atunci nu o să mai simţi nimic pentru el.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add; dnd5min_xd
Pacat ca tu accepti sa fii in postura unei mingi care ii place sa fie jucata de catre un baiat, dupa bunul plac al acestuia. Eu stiu ca fetele au mandria lor specifica feminina...
Fosta lui, tot fosta o sa ramana , doar ca vine in oras mare lucru. Daca te-a sarutat stai linistita ca o sa vina la tine si o sa va combinati, o sa spui ca ti-am spus eu. O sa vezi! Tu continua sa iesi cu el asa ocazional ca sa nu uite cine merita dragostea. O zi buna!
Pai da...tie iti convine sa stea si cu fosta si sa stea si cu tine? ..nu cred eu zic sa il uiti.
Sau daca nu o sa mai stea cu fosta lui iubita poti sa il intrebi daca mai vrea sa fie cu tine.
Bananacantareata87 întreabă: