Scuze dar e un neserios si un fricos caruia nu-i pasa decat de opinia publica si se panicheaza cand vede o fata, incepand sa se dea mare si tare cocos. Am mai vazut din astia, daca tot continua asa tot o sa moara singur pentru ca el tine cu cineva o vreme... dupa care il paraseste toata lumea. Daca nu ma crezi si vrei sa il indrepti atunci spune-i asa: TE ROG FRUMOS SA TE HOTARASTI! (daca o sa spuna "ce?" zi-i pur si simplu " de situatia in care te aflii cu toata lumea si sa mi-o cumunici si mie cat mai sincer")
Mariana mea draga, ai ghinion.
Ai nimerit peste un baiat caruia ii plac toate si nu se poate hotari la care sa se opreasca, e ca un om mort de foame cu 10 farfurii cu mancare in fata.Nu stie din care sa manance,va incerca din toate si va ramane,pana la urma, flamand.
Nu-i mai da atentie, ca sa nu suferi tot tu.
Cuvantul de ordine este indiferenta.Asta ai de facut, e tratamentul pe care il merita. Ocazie cu care o sa vezi si reactiile lui si o sa ai timp sa-ti dai seama daca merita sau nu sa-ti placa de el!
Mult noroc!
Paiii' uite sunt in aceeasi situatie identicaaa!
Il placeam, ne vb frumos, imbratisari alea alea' acum cand ne.am combinat totul este diferint,pentrru ca este o relatie secreta va sa zica.
Ai sa suferi foarte muult dupa el,iar lui nu`i va pasa,iti vb frumos ca sa te linguseasca pe moment sa stie ca te`ai topit ca toate proastele,apoi face cu alta aceeasi situatie,apoi cu alta.
Bine ar fi sa-i dai peste nas' sa-i arati ca esti deosebita,ca nu eti al fel de proata ca altele si sa-i zici odata cand te mai ia cu linguseli, DAR MAI DUTE dracu` si daca iti zice ce ai patit zii "stii prea bine, fii smecher in fata tipei de la mall ca eu nu`s asa proasta ca aia sau altele":d
Sfatul meuu :d
Bafta.***