| bianca_1157 a întrebat:

Am o mica problema si sper ca ma ve-ti putea lamurii, mentionez ca dau fundita.Am observat ca aureolele de pe ambii sani s-au marit si am constatat ca mi se vad venele (inainte nu se vedeau), au o culoarea usor albastruie, mentionez ca am 20 de ani, va multumesc

Răspuns Câştigător
| Lovely a răspuns:

Poate avea diferite cauze:
- o sarcina ( de obicei atunci apar schimbari ale Areolelelor)
- Ai slabit sau te-ai ingrasat brusc, deodata
- Pot si vergeturi
- poti fi in apropierea menstruatiei
- La unele persoane cresterea sanilor se definitiveaza mai traziu, deci poate acum e momentul in care s-au oprint din crestere.
- Asta se mai intampla uneori cand porti o zi intreaga sutien, mai ales sa fie si putin stramt, fara a lasa lejeritate
- Daca nu ai dureri sau alte chestii de genul nu ai de ce sa iti faci griji, stai linistita

ai grija de tine>big grin

5 răspunsuri:
| bianca_1157 explică:

Areolele scuza-ti greseala gramaticala

| doinitza12 a răspuns:

E din cauza menstruatie. trebuie sa ti se inceapa in curind

| supergeniu a răspuns:

Ai ramas gravida

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu nu cred ca e vreo problema deloc. Ce mai sigur ai pielea mai alba si de-aia se vad venele, sau chiar ai slabit si de-aia ti se vad areolele mai mari (sanul e mai mic cand slabesti).

Deci, don't worry!

| lOllipOp a răspuns:

Poate fi vorba despre vergeturi.
Apar din cauza ca sanii au crescut mai repede decat s-a putut dezvolta pielea de pe ei. Vergeturile sunt ca un fel de crapaturi iar tesutul care umple acele crapaturi este un fel de cicatrice. Culoarea roz se va schimba si vergeturile vor deveni albicioase.
thinking

pa, pahappy