Spune-i, daca esti capabil, ca ai dori sa o cunosti si in afara orelor de inot si ca ai fi onotat sa-ti accepte invitatia la banalul suc.
Ah. 15 ani. Iti place de asta, cam asta e ideea si vreti sa fiti impreuna or some ***, nu? Ok. Simplu. Voi aveti aceeasi pasiune: innotul. Toptul incepe de la o conversatie asa ca vorbiti despre ce aveti in comun (pentru moment). Deci uite ce sa faci:
1. Du-te la ea cand sta, a luat o pauza sau abia a intrat in apa.
2. Spune-i buna, apoi prezinta-te ex: (Buna. Sunt X. As putea sa stiu si numele tau?)
3. Incepe discutia cu "Deci. De cand timp innoti?" iar restul conversatiei depinde de tine.
4. Cerei numarul de telefon. La plecare e clar ca i-ai creat o impresie buna si atat ea cat si tu o sa vreti sa mai vorbiti.
5. Propune-i. Cand vezi ca lucrurile merg bine, o intrebi pur si simplu daca vrei. Exemplu (Stii... Esti foarte draguta si ma intrebam daca. putem fi mai mult decat prieteni...) sau ceva de genu.
Succes frate si continua sa privesti anime-uri
Du-te la ea cand se relaxeaza sa zicem si spui salut, buna, ce faci, etc ea o sa iit raspunda continua si tu cu 1 subiect ex apa e buna ii ceri numarul, vede ca esti interesat si gata de aici vezi tu
Bunăă.
So, chiar îţi place tipa, ăh?
Uite ce poţi face:
1. Când o mai vezi, du-te la ea şi faceţi cunoştinţă. Gen : "Bună, eu sunt X. Tu cum te numeşti?"
2. Întreab-o "Şi...De cât timp înoţi?" iar ea o să îţi răspundă. Apoi întreab-o dacă a mai fost la concursuri, de ce îi place să înoate, ce a făcut-o să vrea să înoate etc. Apoi o poţi întreba ce alt sport mai face înafară de înot, ce hobby-uri mai are etc.
3. Nu îi cere numărul din prima altfel va crede că eşti prea interesat de ea. Sau dacă chiar îl vrei, o poţi lua cu o replică amuzantă gen : "Ăm. Vroiam să îţi cer numărul de telefon...dar eşti atât de frumoasă încât mi-am uitat replica. Ce zici, mă ajuţi?"
4. Şi NU îi spune că vrei ceva mai mult din prima! Va crede că eşti vreun obsedat! Ia-o întâi prin zona amiciţiei, apoi poţi trece mai departe.
Sper că ţi-am fost de ajutor!
xoxo