| maria65 a întrebat:

Am o mica problema vb cu un baiat de o luna ma alinta si eu la fel si imi spune ca ma iubeste dar nu este din acelasi oras cu mine dar vb la tel si pe facebook el ar veni la mine dar este prins cu lucrul si spune ca atuci cand va avea timp va veni la mine...Voi ce credeti o sa vina vreodata?

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Odata radeam cand auzeam asa ceva dar acum pot spune ca totu e posibil.E normal mai ales ca si lucreaza are cum sa vina sa te vada.Aici vb de un baiat care are salariu si oricand poate sa vina la tine. Cred ca ai putea sa ai o Relatie frumoasa cu el si sa iti faca toate poftele mai ales ca te si Iubeste.Problema e ca trebuie sa aveti voi Incredere unu in altu si sa nu incepeti cu strambe si control ca atunci e aiurea. Daca te Iubeste si il Iubesti atunci ai incredere in el.Nu spune nimeni ca trebuie sa iti faci iubit de pe aceeasi Strada cu tine.In ziua de azi orice e Posibil, dar trebuie sa lupti si sa Crezi.

4 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Poate că da poate că nu.

Acum că sunt sărbătorile ai putea să-l inviți la o ciocolată caldă.

Crăciun fericit Maria!

| Marrry a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat va veni! Dar daca intr-adevar nu are timp incearca sa te duci tu la el! happy

| maria65 explică (pentru Marrry):

Si daca as vrea sa ma duc la el parinti nu m-ar lasa. Pentru ca eu am doar 16 ani si el 20 crying

| FaustXo a răspuns:

Daca nu vine el vin eu.
tel:0762513541