Bună.
Ar trebui să-l laşi pe el să te sărute din nou, nu să sari tu la gâtul lui.
De plăcut, e evident că te place şi tu ar trebui să-i dai de înţeles că-l placi.
Şi eu sunt timidă şi nu sunt tupeistă deloc, dar tot pot să am un prieten. Nu tuturor băieţilor le plac fetele care se dau şmechere şi care par foarte de gaşcă.
Fii tu însăţi în preajma lui, ia-l în braţe, sărută-l pe obraz, strică-i părul şi chestii din astea mici şi drăguţe.
Sunt sigură că o să funcţioneze.
Baftăă!
Pa pa. :*
Chiar că ești tupeistă la 15 ani, lasă fată băiatul să facă el pasul nu tu. Dacă te place te va mai scoate afară și te va pupa el.
Adica, te-ai despartit de prietenul tau ca sa fii cu alt baiat mai frumos?
Ai de capu tau... O sa ajungi sa faci Bucurestiul in viitor.
Cu prietenul meu nu eram de mult timp, doar de 2 saptamani iar nu de asta m-am despartit de el...au fost niste chestii de neintelegere + ca fumeaza iar eu nu accept acest lucru si multe alte chestii
Ce-o omule cu gandirea asta? Adica daca tu gasesti o fata de care chiar iti place si ai vrea sa-ti petreci toata viata cu ea si tu esti deja intr-o relatie, ai sa stai nefericit in relatia aia? Din moment ce nu esti casatorit, nu ai copii deci nu ai nicio obligatie. O viata avem, si ai vrea sa murim cu regrete? Deschide ochii.
Ma gandesc ca, fata cu care sunt impreuna are si ea niste sentimente.
Nu mai vorbim ca eu nu ma implic intr-o relatie decat atunci cand chiar am sentimente pentru persoana respectiva. O relatie presupune si multa bataie de cap. D-aia s-a ajuns ca dragostea sa fie superficiala, pentru ca toata lumea se intinde cu toata lumea de plictiseala (sau din lipsa unei activitati mai bune)
In ziua de azi, nici 5% din cupluri nu mai cunosc iubirea, si nici nu o vor cunoaste avand in vedere atitudinea cu care se prezinta.
Vezi sa nu iti dea el o palma de emotie cand incerci sa-l saruti
Lasand gluma la o parte, daca te place sigur nu se va lasa.