| Anddraaaa a întrebat:

Bună,TPU.
Am o micuţă problemă.Ei bine, am o cea mai bună prietenă. Până aici nimic dubios.Problema e ca, amandurora ne place acelasi baiat. Ea e 'Bff' cu el si se da bine pe langa el doar pentru ca il place.El zice ca sunt doar simpli prieteni.In schimb,eu cu el nu prea vorbim,suntem mai distantati sa zic asa,dar,mie mereu imi ia apararea, ma ia in brate si se uita asa draagut la mine...Este posibil sa o placa si pe ea? Oare ma place? Am uitat sa precizez ca odata,ea facuse o gluma "Roby-baiatul respectiv- te place." iar dupa cateva secunde,zice:"Am glumit" dar,cum o cunosc perfect, vorbea serios prima data iar apoi cu faza cu glumitul era dezamagita.E foarte geloasa cand imi ia apararea si se uita atat de dragut la mine. Nu stiu ce sa cred. Ajutati-ma.Dau FUNDA.

2 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Cel mai simplu si sa scapi rapid vorbeste cu el! Nu e o rusine din partea unei fete sa vorbeasca cu un baiat

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ce peripetii de gaganita, am sa trec direct la subiect, daca baiatul te placea ti-ar fi cerut facebuci si te-ai fi invitat la bere in oras, PUNCT!