| bybyshorrr a întrebat:

am o nelamurire, acum o luna mi.am inceput viata sexuala si nu am m-ai facut pana aseara cu prietenul meu. a folosit prezervativul, insa dupa prima oara cand am facut mi-a intarziat menstruatia vreo 3-4 zile si tot imi este rau, este posibil sa fiu insarcinata? de altfel eu mananc si ft multe dulciuri si nu prea multa mancare m-am gandit ca imi este rau si din aceasta cauza. voi ce credeti?

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă aţi folosit CORECT prezervativul şi l-aţi verificat după actul sexual ( să NU fie rupt ), atunci NU ai cum să rămâi însărcinată!

Cel mai probabil, ţi-e rău din cauza dulciurilor sau a faptului că nu prea mănânci regulat.

Toate cele bune.

| Alcyon a răspuns:

Vezi ce se-ntampla. Daca intarzie zece zile, cumpara un test de sarcina.

| Danysan a răspuns:

Gategoric nu! Daca a folosit ala oki nu ai de ce sa iti faci griji!

| Mirrre a răspuns:

Prima oara ati folosit prezervativ? daca nu, este posibil.dar daca da, nu cred ca esti insarcinata.Da, este posibil sa-ti fie rau de la dulciuri dar mai bine ar fi sa-ti faci un test de sarcina.Indicat este ca sa-l faci dimineata cand urinezi, ca sa fii mai sigura de rezultat.Dar eu nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji happy..este oarecum normal sa iti intarzie menstruatia cateva zile, insa daca iti intarzie 2-3 saptamani, este indicat ori un test de sarcina ori un control la ginecolog.