| DarthRevan a întrebat:

am o nelamurire
As vrea sa va intreb ceva destul de important.
Eu am 16 ani si sunt in clasa a 10-a iar colegi mei tot cauta realti de dragoste si eu nu inteleg cu ce scop cauta iei o relatie.
Pentru simplul fapt ca se vor simti mai bine cu o partenera sau un partener.Eu nu vad o realtie ca o placere, eu nu am fost intr-o relatie niciodata desi stiu mai multe decat cei care au fost.Ciudat nu, chiar nu inteleg de ce adolsecenti astia gandesc asa doar pentru ca arata bine sa ma pun cu ea, el. De ce?

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care fumeaza, beau etc vor sa para adulti, maturi!
Bine cum gandesti tu, graba strica treaba, iar relatiile astea nu sunt relatii in adevaratul sens al cuvantului sunt asa gen de umplutura ia sa am si eu prieten sa fiu in rand cu lumea.

| DarthRevan explică (pentru BiuL):

Sunt perfect de acord cu tine iti multumesc de raspuns!

| BiuL a răspuns (pentru DarthRevan):

Nu ai pentru ce!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Facand inversu fata de ei vei vedea ca e mai fain

| SkyPilot a răspuns:

Deocamdata nu ai avut sentimente pentru nici o persoana de sex opus. Cand vei avea, vei intelege de ce.

| DarthRevan explică (pentru SkyPilot):

Sall, ei bine am citit mult despre hormonii sexului care rezulta la partea teoretica a relatiei intre mascul si femeie.Stiu bine asta pentru ca am citit mult si conform stiintei una este placerea si alta e iubirea.Una e sa iti placa de cineva si alta e sa iubesti. Oameni nu fac diferentele astea deloc.

| SkyPilot a răspuns (pentru DarthRevan):

Dupa cum scrii nu as crede ca ai citit chiar atat de mult. Imi place cum stii tu mai multe decat cei care au trecut prin asa ceva happy
Intr-adevar unii intra intr-o relatie doar pentru ca au obtinut o fata-trofeu, pentru care sunt invidiati dar sunt multi care au sentimente sincere pentru fata cu care sunt intr-o relatie. Cel putin cand eram eu in liceu, ultimii erau mult mai multi.