anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o nelamurire.Atunci cand are loc primul contact sexual, cat timp dureaza acea sangerare? atat la fete cat si la baieti.
continua sa sangereze timp de 5-10 minute sau..doar cateva secunde dupa care se opreste iar dupa cateva ore incepe >iar?.<
deci habar nu am.
Funda!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Baietii nu sangereaza de obicei, extrem de rar au o sangerare minora (o picaturica de sange). fetele pot sangera variabil: 20% deloc, cele mai multe doar o picatura sau doua care se observa pe penis sau cearsaf dupa terminarea actului sexual, altele sangereaza cateva zile (maxim posibil)

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Acea sângerare poate dura de la câteva ore la 1-2 zile!
Pa, pa.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Nu stiu, incearca cu cronometrul cand faci sex sa vezi cat dureaza sangerarea

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Buna! Depinde de organismul fiecaruia. Poate dura o singura secunda, cateva ore sau chiar 1-2 zile.

| Emilian65 a răspuns:

Sangerarea, atat la fete cat si la baieti, poate dura de la cateva secunde pana la cateva ore.In acest timp apare placerea care va face sa uitati de sangerare.

| TipaS a răspuns:

Depinde de la organism la organism. Știu că o să curgă atunci, o să se oprească și după iar o sa curgă. Nu durează mai mult de 2 zile.
Baftă!

| ZMR97 a răspuns:

Aveți grijă, ce faceți și cum faceți, în unele cazuri s-a ajuns chiar și la hemoragie severă. Dacă nu vă descurcați, lăsați treburile acestea pentru cei care sunt în stare, sunați-l pe văru de exemplu...

| ZMR97 a răspuns:

Aveți grijă, ce faceți și cum faceți, în unele cazuri s-a ajuns chiar și la hemoragie severă. Dacă nu vă descurcați, lăsați treburile acestea pentru cei care sunt în stare, sunați-l pe văru Coby de exemplu...

| marcelyny a răspuns:

Singrtarea dureaza pina ajungi la spital tongue