| Amelia94 a întrebat:

Am o nelamurire in legatura cu un lucru. Daca iubesti pe cineva dar nu prea iti convine trecutul acelei persoane, ce faci? treci cu vederea pentru ca il iubesti, iar cand iubesti cu adevarat esti pregatit sa accepti acea persoana asa cum este ea? Sau incerci sa uiti persoana si sa nu ii mai dai nici o sansa pentru ca mereu vor exista discutii pe tema asta?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cand te indragostesti devii alt om.
Vrei sa te pui in cea mai favorabila postura in ochii persoanei iubite si trecutul nu mai exista in acele momente.
Parca greselile din trecut le-a facut altcineva,in nici un caz cel ce e indragostit,atunci nu cunostea persoana de care s-a indragostit,nu stia ca se poate schimba atat de mult de dragul unui singur om...
Sfatul meu este sa lasi trecutul acolo unde trebuie,adica in trecut,si sa fii foarte atenta la ceea ce se petrece in prezent.
Daca in prezent iubitul tau da semne ca ar repeta greselile trecutului,atunci s-a obisnuit asa,caracterul lui nu mai poate fi schimbat nici macar prin dragoste.
Dar daca vezi ca de dragul tau e in stare sa devina alt om si este schimbat complet si ramane asa, da-i o sansa si lasa trecutul in pace, greseli facem toti!

7 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Depinde de situatie, nu poti generaliza! Unele lucruri din trecut chiar nu conteaza daca acea persoana a constientizat greseala, daca s-a schimbat. Unele lucruri conteaza daca prezentul se leaga de trecut.

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

O persoana cand se iubeste pentru ceea ce este ea si nu se judeca dupa trecut! pentru ca la urma urmei ceea ce este important este ceea ce va fi incepand de cand este cu tine si nu ceea ce a fost inainte!

| ThePunisher a răspuns:

E discutabil. Cat de tare te deranjeaza trecutul persoanei respective? Cat de tare te deranjeaza defectele persoanei respective? Astea sunt intrebari la care numai tu iti poti raspunde. Cu totii am facut unele chestii in trecut de care nu suntem foarte mandri si sunt unele persoane care ne pot accepta acel trecut, altele care pur si simplu nu pot trece peste. La partea cu acceptarea persoanei asa cum este ea, iarasi depinde de tine. Odata ce ajungi sa cunosti mai bine un om, fara sa iti dai seama ii pui in balanta calitatile si defectele. De regula discutiile care apar pe temele astea sunt un semn ca nu poti trece peste detaliile legate de respectiva persoana si de trecutul ei. Sper ca te-am lamurit.

| TheSol a răspuns:

Trecutul conteaza. Destul de mult. Dar unii baieti sunt capabili sa se schimbe pentru tine, sa se poarte diferit fata de celelalte persoane cu care a fost.
Toata chestia e sa nu pui suflet din primele zilehee hee. Doar dupa ce iti demonstreaza el, in felul lui, ca tine la tine si te iubeste cu adevarat. Acest lucru difera insa de la o persoana la alta. Ai mare grija :*:*

| Deyux_5665 a răspuns:

Trecutul nu conteaza... poate acum cand este sau va fi cu tine se schimba! Dragostea conteaza!; d

| Roxx_4062 a răspuns:

Buna...prietenul meu are un trecut destul de urat, isi batea joc de fete, le f**ea si le lasa, le jignea, era prezent la toate show`rile din sat etc. Cand m`a cunoscut pe mine si a vazut ca tin l el si il apreciez asa cum e, s`a schimbat, am avut discutii cu el, i-am zis ca pentru. a avea o relatie as vrea ca el sa`mi dea importanta si sa fie ceva mai cuminte si a funcionat, dar asta se datoreaza si iubirii, ma iubeste f mult blushing. fa acelasi lucru` si daca te iubeste se schimba, si dati la o parte trecutu` si traiti doar in prezent. va pup

| Biscuite_8107 a răspuns:

Depinde ce a facut in trecut... dar daca intr-adevar il iubesti ar trebui sa fii langa persoana aceea...bineinteles doar daca si ea te iubeste