Dupa ceea ce scrii esti foarte tanara. Draga mea cel mai simplu ori il intrebi direct fara intermediari.ori trimiti semnale ca iti place de el si daca este intr-adevar asa se va apropia de tine..cauta sa gasesti un hobby sau ceva ce va poate apropia mai mult sport...nu te baza niciodata pe prieteni fii independenta e mai bine asa.
Imi pare rau, dar trebuie sa acepti realitatea, ce vrei si visezi tu de fapt, nu inseamna ca se si adevereste.
Daca baiatul a spus deja NU, inseamna ca este: nu!
Stiu, la varsta voastra vi se pare imposibil sa fiti respinse, dar va trebuii sa invatati ca baietii nu-s papusi si ca au puterea de decizie si chiar tupeul sa refuze o fata, sau sa nu o placa.
Nu stiu ce te socheaza, raspuns lui foarte direct si sincer, sau faptul ca a avut tupeul sa nu te placa? Pentru ca mie, mi s-a parut a fii un rapsuns foarte sincer si direct, iar faptul ca nu a vrut sa raspunda prima oara, a fost ca sa nu te simti tu prost, ca el nu-i interesat de tine.
Dar nu-i nimic, mai sunt baieti pe care poti sa-i impresionezi!
Nu uita: nu toti baietii care se uita la tine te plac, unii se uita de curiozitate, altii se uita pentru ca ii deranjeaza modu insistent cu care ii privesti, si mai ramane o ultima categorie, a celor carora este posibil sa te placa si doar te urmaresc pentru ca te simpatizeaza si nu-s decisi daca sa iti spuna, ori nu.
Daca a zis ca nu te place, probabil asa o fi.
Sau poate o fi fost influentat. cine stie.
Nu te consuma pentru chestii de genul.
liliana77any întreabă: