Probabil ai racit jos...sau mai este acea chestie sa iti vina de 2 ori pe luna.nu te ingrijora in cel mai sigur caz este vorba de o raceala
Stai linistita, si eu am patit-o..nu ai motive de ingrijorare..se mai deregleaza si, cum ai mai primit un raspuns, s-ar putea sa fie de la o raceala.
Dereglările ciclului tău menstrual sunt foarte „DUBIOASE", iar cauzele pot fi multiple ( o parte dintre acestea le-am enumerat şi în răspunsul pe care ţi l-am dat în 16 septembrie )!
Pe 25 august ai avut menstruaţie şi a ţinut 10 zile, ceea ce este foarte MULT şi NU este „normal".
Apoi, după acea menstră LUNGĂ ai avut dureri de ovare mai mult de 10 zile, ceea ce NU e „normal"!
Apoi, în 20 septembrie ( la 26 de zile după cealaltă ) ai avut altă menstruaţie şi a ţinut 7 zile – lucru acceptabil.
Dar, acum în 7 octombrie IAR ai menstruaţie – la DOAR 17 zile după cea din 20 septembrie – ceea ce NU este „normal"!
EVIDENT, ai o „problemă" medicală – situaţie care TREBUIE rezolvată/investigată şi TREBUIE să MERGI neapărat şi URGENT la un medic GINECOLOG!
Spuneam acest lucru ÎNCĂ din 16 septembrie, dar trag concluzia că NU m-ai ascultat!
La ginecolog POŢI merge şi SINGURĂ ( fără mama ), chiar dacă eşti minoră, DOAR să ai la tine : actul de identitate + Trimitere ( de la medicul de familie sau de la Cabinetul şcolar ) + Programare telefonică ( sau personal la ghişeul de Informaţii )!
O să-ţi facă o ecografie ovariană şi/sau o ecografie vaginală ca să "verifice" starea ovarelor/uterului şi trompelor uterine - e posibil să fie vorba de chist ovarian sau ovar polichistic, ori polipi, etc!
În situaţia în care NU te tratezi, se pot produce diverse COMPLICAŢII, ajungându-se chiar la cancer!
Neapărat să mergi URGENT la ginecolog!
Buna bursuc001! Tin sa mentionez ca eu am ovare polichistice si ca acele dureri au fost din cauza problemelor mele renale si dupa ce am inceput sa beau ceaiuri si apa foarte multa s.au rezolvat.