Pare foarte putin probabil.
Eu zic sa nu te ingrijorezi degeaba.Mai sunt cateva zile pana cand trebuie sa inceapa sangerarea menstruala, deci momentan, avand in vedere ca nici macar nu exista intarzieri, nu ai motive sa iti faci griji.
Relaxeaza-te si bucura-te ca de data asta, simptomele sindromului premenstrual nu iti afecteaza buna dispozitie
Nu este obligatoriu ca acestea sa fie resimtite de toate femeile, sau sa se manifeste mereu pe aceeasi durata ori cu aceeasi intensitate.Pot exista luni in care sa nu le resimti si luni in care sa te simti oribil.Sau luni in care apar cu o saptamana inainte si luni cand apar cu o zi sau doua inainte.Pana la urma, organismul trece prin schimbari, ajustari, deci este perfect normal sa mai existe si mici diferente de la un ciclu la altul.
Pot fi ambele variante.
Este posibil sa nu ai simptomele sindromului premenstrual.
La fel de bine este posibila o sarcina din moment ce ziua 12 a ciclului face parte din perioada fertila atat in cazul unui ciclu de 29 de zile, car si in cazul unuia de 30.
Desigur, sarcina ar fi o optiune doar daca in urma contactului sexual, sperma a ajuns in vagin.
Nu cred ca sperma a ajuns in vagin. a ejaculat pe burta mea. mi-e teama doar ca poate s-a scurs sau ceva...
Daca sperma nu a ajuns in vagin, nici in timpul ejacularii, nici prin intermediul lichidului preejaculator in cazul contactelor repetate fara urinare intre ele, atunci nu poate fi vorba de sarcina.
Am avut un singur contact. el a ejaculat pe burta mea. din nou zic, singura mea temere e ca poate s-a scurs catre vagin. atat
Multumesc enorm❤️
Cu drag!
Numai bine!
Pare foarte putin probabil.
Eu zic sa nu te ingrijorezi degeaba.Mai sunt cateva zile pana cand trebuie sa inceapa sangerarea menstruala, deci momentan, avand in vedere ca nici macar nu exista intarzieri, nu ai motive sa iti faci griji.
Relaxeaza-te si bucura-te ca de data asta, simptomele sindromului premenstrual nu iti afecteaza buna dispozitie
Nu este obligatoriu ca acestea sa fie resimtite de toate femeile, sau sa se manifeste mereu pe aceeasi durata ori cu aceeasi intensitate.Pot exista luni in care sa nu le resimti si luni in care sa te simti oribil.Sau luni in care apar cu o saptamana inainte si luni cand apar cu o zi sau doua inainte.Pana la urma, organismul trece prin schimbari, ajustari, deci este perfect normal sa mai existe si mici diferente de la un ciclu la altul.
Belingot întreabă: