| GoBackInFuture a întrebat:

Am o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta sa inteleg. Am auzit de cateva ori, de pe la colegele mele din clasa, de anumite "puncte" sau "zone" ale fetelor care, daca le atingi acolo, ele se simt bine, poate chiar se excita si le place foarte mult. Exista acele "puncte"? Daca da, cum le poti descoperi, ce rol au ele si chiar toate fetele au astfel de zone? Si cum se explica prezenta acestor puncte? Daca ma puteti ajuta si cu niste exemple personale sau intamplari ca sa inteleg mai bine ar fi grozav! Multumesc anticipat! big grin

Răspuns Câştigător
| -=AleCS=- a răspuns:

Da, punctele de care vorbesti exista si se numesc puncte erogene. Nu stiu ce rol au dar stiu ca pot creea placare femeilor. Sunt comune la toate femeile. Cateva puncte sunt: urechile, buzele, socrumul, gatul, sanii, buricul, palmele, incheieturile mainilor, fesele, coapsele, picioarele... pentru mai multe informatii citeste aici http://www.unica.ro/......-6866.html

3 răspunsuri:
| Tataru_Ionut_1991 a răspuns:

Tu folosesti acele "puncte" per general dar acum depinde de cat acces ai tu la fata,daca intelegi ce vreau sa spun,acele puncte de care vorbesti tu pot fi : gatul,lobii urechilor,burta etc depinde de la femeie la femeie, dar daca aprofundezi exista un punct asa numit "g" care se gaseste la intrarea in vagin, odata stimulat produce placeri maxime sa zicem asa big grin, dar na de asta am zis de acces
Precizez depinde de femeie, nu se aplica la toata lumea

| EmaEmax a răspuns:

Da,in acele "zone" femeile se excita. Unele adora sa fie sarutate pe gat, altele sa le fie atinsi sanii, etc laughing

| DarkBlood32 a răspuns:

Se numesc zone erogene.