Sanse sunt oricind, dar eu cred ca nu ai ramas insarcinata..si eu am avut ceva de genul,numai ca s-a rupt prezervativul cind a ejaculat si pot spune ca am avut o luna toate simptomele de sarcina, inclusiv menstra intirziata, iar tes negativ, si toul e bine, nu sunt gravida.
Incearca sa nu te gindesti la asta, ci ssteapta 21 zile de la contact si fa test.
Succes.
Sper din tot sufletul sa fie totul bine. Mersi.
Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru.
Acum, depinde si in ce perioada a lunii te aflai
Mie pe 20 ar trebui sa-mi vina, cel tarziu 23, si la simptome, am dubii...insa, sper sa fie totul bine.
Test de sarcina nu fac pentru ca imi este frica de raspuns.
Durerile de burta, cap...astea vin si datorita stresului si tensiunii de frica sa nu fi ramas, gandindu-ne intens la acest lucru.
Sanii poate ti s au intarit pentru venirea problemelor.
Oricum, faptul ca ai fi insarcinata, se poate afla dupa 6-12 zile cand are loc nidatia sau dupa testul de sarcina, care se faca dupa 14 zile, care iti afirma sau nu daca nidatia a avut loc.
Simptomele pentru sarcinsra ar aparea cam dupa 14 zile, evident simptome usoare.
Bafta! Eu cred ca nu ai pentru ce sa-ti faci griji :*
Si mie tot in perioada 20-23 ar trebui sa-mi vina... De asemenea, nici eu nu fac testul de sarcina, deaorece imi este frica de raspuns si sincer m-am tot stresat si chiar nu mai pot. Mersi ca m-ai linistiti :*
Iar referitor la perioada, ma aflam in ultima zi fertila.
Riscul este destul de mare, perioada fertila tinand 7 zile, in cea de-a 6 fiind ovulatia. Ovulul traind 1-2 zile, spermatozoizii 3-5 zile. Deci sunt sanse sa se intalneasca unul cu altul.
Nidatia de obicei apare dupa perioada fertila cam la 6 zile. Pentru siguranta, fa un test de sarcina dupa 14 zile.
Fa un test de sarcina dupa minim 14 zile.
As vrea sa stiu ceva : ce marca era prezervativul si de ce fel era? Chiar as vrea sa stiu, sa nu patesc si eu la fel. Merci
M-am gandit intr-un timp la testul de sarcina, dar crede-ma ca imi este teama de raspuns. Am folosit prezervative Durex, avand reputatia ca fiind cele mai bune, dar pana si la cele mai bune se intampla sa te surprinda neplacut.
Durex Extra Safe? Sau alt fel?
Oare nu s-a rupt pentru ca nu s-a folosit sau nu s-a folosit indeajuns lubrifiant?