| Byanka90 a întrebat:

Am o nelamurire si vreau cat mai multe pareri. Dau fundita! Iau anticonceptionale pentru chist ovarian, is in pauza aia de 7 zile in care ar trebui sa vina ciclu. Eu is in a 6 zii de pauza si ciclu nu a venit, Care e cauza

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e deloc normal. Cea mai frecventa cauza pentru care menstra nu vine in conditiile astea este sarcina. Daca le-ai luat corect si nu ai luat alt tratament peste, inseamna ca nu asta este cauza, ci o reactie adversa la apstile. Nu incepe alta folie daca menstra nu apare, pur si simplu intrerupe-le pana reusesti sa ajungi la medicul care ti le-a prescris.

| Crocaa a răspuns:

Eu zic ca e mai bine sa consulti mai multi medici endocrinologi( sau depinde la ce sectie ai fost), pentru ca anticonceptionalele iti dau peste cap hormonii si organismul.Stiu ca o verisoara a luat anticonceptionale tot pentru chist dar nu au ajutat-o.Probabil e o dereglare, dar ma gandesc ca ai facut analizele si nu ar trebui sa existe probleme.Totusi,consulta un medic si spune-i ce s-a intamplat, el o sa te ajute.

| SuperGirl122222222222 a răspuns:

E din cauza tratamentului.din cauza anticonceptionalelor.mama mea a patit la fel, si nu i-a venit menstruatia, iar medicul a zis ca e normal.thinking