| Anonimgirl16 a întrebat:

Am o. Nu știu, nelămurire? Cred ca asta, nu știu
Acum câteva săptămâni am fost în club și acolo, fiind cu un grup de fete și băieți (nu ii cunoșteam pe toți, pe majoritatea ii știam doar din vedere), am început sa dansez cu unul din ei, eu am 17, el aproape 18. Si am dansat destul de. Mda,apropiați. Eu eram ametita, la fel și el. Și ne-am sărutat. De câteva ori. Cu atingeri și chestii de genul. După aceea seară nu ne-am mai vorbit deloc. Și nici nu aș vrea să am vreo legătură cu el. Dar, oare ma crede ușoară? Nu regret ce am făcut, a fost fain, mai ales ca era primul sărut.
Apoi la câteva zile după am vorbit cu un alt băiat care zicea ca ma place și după ce m-a condus acasă din oraș ne-am sărutat.
Și aseară, am venit cu un amic din oraș și când am ajuns în fața blocului am mai stat jumătate de oră în mașină și am mai vorbit. A încercat sa ma sărute dar l-am respins. Nu pt ca nu mi-ar place de el,dar știam ca dupa voi regreta. Au fost doar câteva atingeri, gen mâna pe fund, pupic pe obraz,prostii de genu.
Acum, întrebarea mea e, sunt o persoană ușoară? Gen, par a parașută, nu știu
Vreau o părere personala
Ma simt derutata
Dau funda

6 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Nu scumpa domnisoara ce faci tu este perfect normal varstei tale este la varsta inceperii distractiei. inseamna ca esti o fata superba daca atatia baieti vor sa te sarutewinking nu esti usoara, nu esti parasuta, esti o fata perfect normala si frumoasa

| LoveSleep a răspuns:

Nu știu dacă pari a parașută, dar am putea să-ți dăm drumul din avion să vedem, dacă chiar vrei.

Serios acum, nici vorbă. Parașute sunt doar alea care fac sex. Tu n-ai făcut sex, nu?
Vrei să faci?
Să vezi ce bine o să-ți fie când o să facem testul cu parașuta.

| UnBroken2016 a răspuns:

Nu. Esti o adevarata lady.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L.ai lasat sa.ti pipaie fundul, dar nu l.ai lasat sa te sarute.Si asta nu ca nu ti.ar fi placut, dar aduce ghinion.Nu,nu esti parasuta, ci superstitioasa.

| VenomMMA a răspuns:

Cam da. laughing Prea multe saruturi cu la fel de multi baieti. Alege pe unul care crezi ca-i potrivit pentru tine si umple-l pe el de pupici si restul' de chestii. big grin Nu umbla din floare in floare ca apoi toti se vor da la tine. Stii... intre baieti umbla vorba repede. Ai grija. tongue

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru VenomMMA):

Invidioaso iti este ciuda ca nu pune nici unul gura pe tine