Buna! Ok, eu sunt de acord cu toti care tiau raspuns, insa tu nu iai intrebat parerea lor si ai cerut niste sfaturi pentru al recapata.Eu pot sa iti spun ca sa incerci sa fii cu el amabila sa incerci sa petreci mai mult timp linga el sa gasesti diverse motive pentru ati petreci timpul alaturi de el. Apropo, sa te convigi daca nu are prietena apoi treci la atac sa te faci cit mai frumoasa cind stii ca ai sa te vezi cu el. Succes!
Bună.
Este o răzbunare din partea lui că nu l-ai acceptat de la început.
Îți vezi de treaba ta, prin gesturile care le face acum arată cât de mojic este.
Pa, pa.
Dupa fata se vede ca esti o dinaia care i place sa fie in atentia tuturor baietilor, dar ea sa nu se lase, ma degusta cele ca tine.
Buna!
Lasa-l in pace.A vazut ca nu s-a putut, ca -ai refuzat si nu a reusit si acum te trateaza foarte urat. In momentul in care un baiat te place cu adevarat, simte ceva pentru tine si nu e prosteala ieftina, nu renunta la tine asa usor. Ce sa faci? Sa il tratezi cu indiferenta. Asta e cea mai buna arma. Daca el vede ca te afecteaza si ca acum il placi, va face mai rau. De curiozitate, de cate ori l-ai refuzat de l-ai suparat asa tare?
Mda...odata eu eram lesinat dupa o fata dar fata nu ma placea si dupa un an eu n-o mai placeam dar ea ma placea. Totusi vorbesc frumos cu ea si chiar am invitat-o la dans la banchet.
Pai vezi asta se intampla! femeile in general nu sunte-ti atrase de barbatii care ii pot avea usor si sunt niste slugarnici care le dau lor puterea imediat si le transmit rapid sentimentele! ceea ce nu creaza atractie deloc! el presupun ca s-a saturat sa joace rolul asta!
Vrei să-l faci să te placă dar fără ca tu să arăţi că simţi ceva pentru el?
Un băiat dacă vede că o fată nu simte nimic pentru el şi nu prezintă interes pentru ea, renunţă, sunt şi alte fete.
Roata se intoarce corect....Atunci nu l-ai vrut acuma tot la el ajungi a fost urat din partea ta ca el se ruga de tine si tu il refuzai el se simtea foarte prost credema....acuma a fost si vina ta, eu cred ca el a renuntat.
Daca l-ai refuzat de atatea ori,el acum a ajuns la concluzia ca nu are nicio sansa sa fie cu tine,iar tot ceea ce face el acum prin comportamentul lui e sa-ti arate ca nu mai e interesat de tine... Daca tii la el,vorbeste cu el, spune-i ca-l placi, poate, poate se va intoarce la tine, desi nu cred din moment ce l-ai refuzat atat timp...nu i-a picat destul de bine.
De ce nu.i spui ca.l placi? Vrei sa-l ai cum era inainte dar fara ca el sa stie ca-l placi ..nu esti cam egoista? Daca il placi si sigur si el te mai place de ce nu incercati? Trebuie sa intelegi ca baieti au si ei sentimente.el poate s-a saturat sa.l tot refuzi de fiecare data
Cauta pe google "vrajitoarea sabina" sunt sigur ca are ea un leac ceva pentru problema ta
AlexiaIordache întreabă: