B si C nu au de ce sa fie gelosi. B a avut sansa cu A si nu a stiut sa o faca fericita, n uar trebui sa lase acest lucru sa le strice prietenia, pana la urma C are si el dreptu la fericire! R ar trebui sa accepte faptul ca C o place pe A si ca nu are nici o sansa la el, si in ciuda acestui fapt nu ar trebui ca A si R sa-si puna prietenia in pericol, pentru ca nu au motiv de ce. Pana la urma, nu poti obliga pe cineva sa te perceapa mai mult decat ca pe un amic sau amica. A si C ar trebui sa stea fara griji, prietenia lor nu va fi rupta, relatia lor ar putea deveni chiar si mai puternica si mai frumoasa decat este acum. Sper ca A si C sa ajunga impreuna si B ar trebui sa-l inteleaga pe A si ar trebui sa fie fericit pentru A si C, avand in vedere ca tine la amandoi, dar intr-un mod diferit. In fine, tot ar trebui sa ramana prieteni, si cu C si cu A. Mult succes le doresc celor 4 personaje!
Draga mea aici sincer numai tu stii ce ai in inima ta
adica numai A stie ce are in inima ei! Raspunsul se afla ascuns in mintea ei dar e prea multa galagie... Spunele problemelor sa taca si asculta raspunsul
Hm...o situatie complicata! Ar trebui sa incerci sa fi cu C. Sa fi sigura daca te place si sa incerci sa fi cu el! Cine stie poate vei ajunge sa il placi destul de mult incat sa-l uiti pe B. In cazul lui R cu B cred ca R nu ar trebui sa se amestece altfel te va rani... Dar ea probabil ca isi da seama daca e prietena ta! Sper ca te-am ajutat! Funda?
Scz pentru greselile gramaticale, m-am grabit. : va*, imprietenit*, date = este, iei=isi. Imi pare rau pentru greselile gramaticale!
Multumesc de raspunsuri, dar e o mica greseala in raspunsul lui Komododragosh R nu-l place pe C si pe B! dar mersi de sfat, dar nu inteleg dc B este gelos, daca el s-a despartit de mine, iar acum in timpul cursurilor cand mai vb cu C, B se uita foarte incruntat. dar pur si simplu nu inteleg dc, avand in vedere ca el mereu a avut sanse cu A!
Deci! A este foarte confuza acum! Tot ce trebuie sa faci este sa reusesti sa-ti pui ordine in ganduri si in sentimente! C nu are motive sa fie gelos. Iar B nu are trebui sa fie gelos pe C din moment ce s-a despartit de A! Iar A ar trebui sa vb cu C si sa-i impartaseasca sentimentele ei... pentru ca altfel nu vor putea niciodata sa fie impreuna! C crede ca el si A isi vor distruge prietenia ceea ce este total gresit! Daca doi oameni sunt prieteni si unul dintre ei il place pe celalalt dar celalalt nu simte acelasi lucru, atunci se poate strica o prietenie! Dar in cazul in care amandoi prietenii simt ceva unul pentru altul, acesta este cel mai frumos si mai dulce lucru din lume! Ralatia dintre A si C treabuie sa aiba loc! Daca nu, amandoi vor suferi! Succes!
Mutubal întreabă: